Όπου «Μύλος»  και συμφορά φέτος στην Λευκάδα. Δεν μας φτάνουν τα μαύρα μαντάτα για την παραλία «Μύλος» στον Άγιο Νικήτα, μια βόλτα στους «Μύλους» στην Λευκάδα και εδώ το θέαμα πραγματικά εξοργίζει! Φτάνει πια! Έχουμε βαρεθεί και εμείς να γραφούμε κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια ! Εδώ και χρόνια επαναλαμβάνεται η ίδια απαράδεκτη κατάσταση χωρίς οι αρμόδιες Αρχές να δίνουν μια λύση. Το θέλετε έτσι; Πείτε το! Την θέλετε αλλιώς κάνετε επιτέλους μια παρέμβαση επί της ουσίας. Αξιοποιήστε τον χώρο, οργανώστε τον, αλλιώς κλείστε τον!

Και φέτος το καλοκαίρι ανεξέλεγκτη  η κατάσταση παντού. Οι μπάρες γκρεμισμένες προκειμένου να έχουν ελεύθερη πρόσβαση τα αυτοκίνητα και ότι άλλο αποφασίζει με το έτσι θέλω να καταλάβει την παραλία μας. Αυτή η γνωστή νοοτροπία του να έχεις το αυτοκίνητο δίπλα σου στην παραλία….

Για να μην μιλήσουμε για τα σκουπίδια και ότι άλλο αφήνουν πίσω τους όσοι το βράδυ αποχωρούν. Έχουμε βέβαια και τους μόνιμους κατασκηνωτές, απλά αίσχος!

Η σηματοδότηση για την απαγόρευση διέλευσης και αυτή στα «πατώματα». Τις μεγάλες πέτρες που είχαν τοποθετηθεί, ώστε να μην περνάνε τα αυτοκίνητα τις έχουν αφαιρέσει και μάλιστα έχουν φτιάξει δικά τους ανοίγματα όπου τους βολεύει για να περνάνε.

Δεν θα πούμε κάτι άλλο μόνο ότι δεν φτάνει να μιλάμε στα “Δελτία Τύπου” περί προστασίας του περιβάλλοντος και περί διατήρησης της φυσιογνωμίας της απείρου φυσικού κάλους παραλίας είτε στους  «Μύλους» είτε στον «Μύλο». Θα πρέπει επιτέλους να ακολουθήσουν πράξεις!  Αναμένουμε!