Μόνο λευκός καπνός δεν βγήκε από το διοικητικό συμβούλιο την Τρίτη 4/7/2018  που έλαβε τόπο στην Λευκάδα, και παρά την διάθεση που υπήρξε από όλους τους συμμετέχοντες, δεν μπόρεσε να γεφυρωθεί το χάσμα που χώριζε τις δυο πλευρές που ουσιαστικά μετείχαν σε αυτό.

Συγκεκριμένα, οι δυο απόψεις που κυριαρχούσαν δεν κατέστη δυνατό να βρουν γραμμή ταύτισης, και έτσι η Δόξα αποφασίστηκε να δηλωθεί τη νέα αγωνιστή περίοδο στην Γ’ Εθνική, γεγονός που φέρνει τον Ιπποκράτη Κω στην Α2, και το Πευκοχώρι σε στάση αναμονής, περιμένοντας τις εξελίξεις στα Τρίκαλα.

Στο νησί μόνο χαρά δεν σκόρπισε η απόφαση για τον οικειοθελή υποβιβασμό μιας ομάδας που πριν δυο χρόνια αγωνίστηκε στην Basket League, και πρωταγωνιστούσε στην Α2 τα τελευταία χρόνια. To basketa.gr με αναλυτικό του ρεπορτάζ σας είχε ενημερώσει για την σκέψη αποχώρησης που επικρατούσε στις τάξεις της ομάδας, και πλέον έγινε πράξη. Πλέον, αν ο Σταύρος Κουκουμπρής, ο οποίος χρηματοδοτούσε την ομάδα τα τελευταία χρόνια παραμείνει να βοηθάει, παραμένει γρίφος, με τον ίδιο να αναχωρεί για το εξωτερικό, και την επόμενη ημέρα της Δόξας να βρίσκεται στον αέρα…

via basketa.gr