Με αφορμή την έκθεση ζωγραφικής φίλου του ήρθε και πάλι στην Λευκάδα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Σήμερα το απόγευμα έφτασε στο νησί και πήγε κατευθείαν στην Αίθουσα Τέχνης Θεόδωρος Στάμος για να δει τα έργα που εκθέτει ο Γιάννης Χούμης με θέμα «Θάλασσα».

Είναι η πρώτη έκθεση του καλλιτέχνη και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει. Όλοι έχουν μείνει κατενθουσιασμένοι από τους πίνακες, το ίδιο και ο πρώην πρωθυπουργός ο οποίος μάλιστα εδώ και καιρό τον προέτρεπε να κάνει το βήμα και να εκθέσει τα έργα του. Έτσι με το που έμαθε πως ο φίλος του ο Γιάννης κάνει έκθεση ζωγραφικής ήρθε αμέσως στην Λευκάδα.

Τον πρώην πρωθυπουργό υποδέχτηκαν στο νησί ο πρώην Περιφερειάρχης κος Π. Καββαδάς με την οικογένεια του, ο βουλευτής Λευκάδας κος Θ. Καββαδάς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κος Γ. Μπουρδάρας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κος Σ. Σκιαδαρέσης και άλλα κομματικά στελέχη αλλά και φίλοι του πρώην πρωθυπουργού.

Η ζωγραφική είναι στο αίμα του Γιάννη Χούμη ενώ έχει μόλις 3 χρόνια που ασχολείται. Υπάρχει όμως στο DNA όπως μας αποκάλυψε η γυναίκα του Κωνσταντίνα, αφού ο παππούς ήταν ζωγράφος στη εποχή του. Ο Γιάννης Χούμης αγαπάει την θάλασσα και αυτό αποτυπώνεται στους πίνακές του οι οποίοι ξεχειλίζουν από συναίσθημα και ζωντάνια.

Ο Γιάννης Χούμης ξενάγησε τον πρώην πρωθυπουργό στον χώρο και του μίλησε για τα έργα του και την έμπνευση πίσω από αυτά.

Οπως όλα δείχνουν η Λευκάδα καλωσορίζει στην αγκαλιά της άλλον έναν μεγάλο ζωγράφο….

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018 και η έκθεση  θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Ιουνίου 2018 στην Αίθουσα Τέχνης Θεόδωρος Στάμος, στην πλατεία του Μαρκά.