To 16ο Preveza Jazz Festival έρχεται για τρεις μοναδικές βραδιές στις 8, 9 και 10 Ιουνίου 2018 στο λιμάνι της Πρέβεζας.

Το μακροβιότερο φεστιβάλ jazz της δυτικής ακτής θα υποδεχθεί φέτος 6 σχήματα με την συμμετοχή για πρώτη φορά καλλιτέχνη από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, πράγμα που το κάνει πλέον διεθνές και φυσικά ακόμα πιο εντυπωσιακό!

To όμορφο λιμάνι της Πρέβεζας είναι έτοιμο να υποδεχθεί το φετινό δυνατό line-up.

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου πρώτη μέρα του φεστιβάλ, η βραδιά είναι αφιερωμένη στις γυναικείες φωνές: οι  ατμοσφαιρικοί Under the Surface (Ολλανδία) , ακολουθεί η ξεχωριστή  Isabella Lundgren and Carl Bagge Trio (Σουηδία). Η βραδιά τελειώνει με μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής την Katerine Duska.

Το Σάββατο 9 Ιουνίου θα απολαύσουμε τον Moncef Genoud (Ελβετία), ακολουθεί ο  τρομπετίστας και δημιουργικός μουσικός Theo Croker από τις ΗΠΑ και η βραδιά θα κλείσει με τους Woody Black 4 (Αυστρία)

Η αυλαία του Preveza Jazz Festival θα πέσει την Κυριακή 10 Ιουνίου. Στο ξεκίνημα τοπικό σχήμα από το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας με τη συμμετοχή του Αποστόλη Βαγγελάκη και στη συνέχεια οι μαγικοί Espen Berg Trio (Νορβηγία). Ακολουθεί η  Marina Satti με τις υπέροχες Fonέs της, με το νέο της project με τίτλο “YALLA!”, που στην αραβική γλώσσα σημαίνει “ΠΑΜΕ!”, η Μαρίνα υπογράφει ένα μοναδικό και ιδιαίτερα ανατρεπτικό μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από τις σύγχρονες gypsy punk, reggae και electronica τάσεις και υπόσχεται να μετατρέψει το κλείσιμο του τριήμερου στις 10 Ιουνίου σε αληθινή γιορτή !

Στο λιμάνι της Πρέβεζας. Με ελεύθερη συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις.

Μέγας Δωρητής του Preveza Jazz Festival είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

—————————————————————————————-

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το Preveza Jazz Festival 2018 στο Spotify

#bethere #prevezajazzfestival2018 #preveza #epirus #freeadmission

Follow us on facebook @prevezajazzfestival