Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

** Με εξαίρεση τον τιμωρημένο Πετράκο, τους τραυματίες που είχαν δηλωθεί κανονικά στο φύλλο αγώνα λόγω… λειψανδρίας, τον νεαρό Παπακωνσταντή, αλλά και τον Τρανουλίδη (αναπληρωματικός τερματοφύλακας), ο Ανδρέας Παντζιαράς είχε στην διάθεσή του 13 ετοιμοπόλεμους παίκτες για το κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ο συνάδελφός του Παύλος Δημητρίου είχε στην αποστολή 16 παίκτες, επίσης λόγω τιμωριών και τραυματισμών, ενώ μόλις στο 12ο λεπτό έχασε λόγω διαστρέμματος (εξαιτίας της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου) και τον βασικό του επιθετικό, τον Γαϊδαρτζή (αποχώρησε υποβασταζόμενος). Σημάδια μιας… μακριάς σεζόν που σύντομα φτάνει στο τέλος της.

** Δύο γκολ έχει πετύχει ο Τηλυκράτης στα μπαράζ ανόδου. Και τα δύο έχουν την σφραγίδα του Δημήτρη Καββαδία, αφού ο νεαρός παίκτης σκόραρε με κεφαλιά στο Καυτατζόγλειο, ενώ ήταν ο δημιουργός και του 1-0 στο ματς με το Παραλίμνιο, όπου με την βοήθεια του Λαβιδά και των δύο δοκαριών (οριζόντιου και κάθετου) σημειώθηκε το γκολ που δίνει στον Τηλυκράτη την τρίτη θέση.

** Η ομάδα των Σερρών δεν σκόραρε ούτε στο πέμπτο ματς των μπαράζ. Κι όπως δήλωσε και ο Παύλος Δημητρίου στην συνέντευξη Τύπου, “όταν δεν σκοράρεις, δεν μπορείς να πας πουθενά”.

** Συνεργάτες στον Πανσερραϊκό ήταν κατά το παρελθόν ο Ανδρέας Παντζιαράς και ο Παύλος Δημητρίου. Ο πρώτος ήταν προπονητής και ο δεύτερος τεχνικός διευθυντής. Εξαιτίας αυτής της συνεργασίας, οι δύο προπονητές αντάλλαξαν πολύ θερμά λόγια κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

** Ο Γαϊδαρτζής και ο τιμωρημένος Τάκας ήταν οι δύο από τους παίκτες του Παραλιμνίου που “έψαλαν” περισσότερο από κάθε άλλον τον διαιτητή Πουλημά μετά την λήξη του ματς. Από την μία ο εκνευρισμός για την ήττα, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποδοθεί σε διαιτητικά σφάλματα και από την άλλη η κόκκινη στον Ρούμπο, προκάλεσαν τα αρνητικά σχόλια των έμπειρων παικτών.

** Μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων περίμεναν οι παράγοντες του Τηλυκράτη στο προτελευταίο ματς της διαδικασίας των μπαράζ. Το όνομα του αντιπάλου ίσως να αποτελεί μία από τις πολλές δικαιολογίες που θα ακούσει κάποιος, ωστόσο αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η βαθμολογική κρισιμότητα της αναμέτρησης δεν στάθηκε αρκετή ώστε να… ανεβάσει περισσότερους από 250 θεατές στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου.

** Την… ταυτότητα του κεντρικού αμυντικού του Παραλιμνίου αναζήτησαν ορισμένοι κατά την διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα. Ο παίκτης με το Νο5 λοιπόν δεν είναι άλλος από τον 36χρονο Τάσο Δέντσα. Ο έμπειρος παίκτης έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Ηρακλή, Παναιτωλικό, Πλατανιά, ΟΦΗ και μετράει 125 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκ.