Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Η συνεργασία Οδυσσέα Νυδρίου και Μονακό φέρνει στη Λευκάδα τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, που θα μιλήσει στο σεμινάριο προπονητικής που διοργανώνουν τα δύο αδελφοποιημένα σωματεία. Δίπλα στον Πορτογάλο προπονητή θα βρίσκονται ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής, ο προπονητής του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ΑΕΚ Άκης Ζήκος. Μετά την λήξη του τρίωρου σεμιναρίου που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 22 Μαΐου και θα γίνει σε χώρο του ξενοδοχείου Ionian Blue, θα ακολουθήσει προπόνηση στο γήπεδο Νυδρίου με τις Ακαδημίες της τοπικής ομάδας.

Αύριο (Παρασκευή 18 Μαΐου) ολοκληρώνεται το χρονικό διάστημα κατάθεσης των δηλώσεων συμμετοχής από τους προπονητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος (έχει αποκλειστεί η συμμετοχή ποδοσφαιριστών και παραγόντων). Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lefkadaweb.gr το ενδιαφέρον για το σεμινάριο είναι μεγάλο, κάτι που φαίνεται από τις δηλώσεις συμμετοχής που μέχρι στιγμής έχουν φτάσει τις 60. Στην Λευκάδα πρόκειται να φτάσουν προπονητές από όλους τους γύρω Νομούς, ενώ θα βρεθούν και ορισμένοι από την Χαλκιδική, την Αθήνα, την Κόρινθο, αλλά και την Βέροια.

Μεταξύ αυτών θα βρίσκεται και ο γνωστός Στέφανος Γαϊτάνος (φωτό), ο 70χρονος προπονητής που έχει συνδέσει το όνομά του με την “Βασίλισσα του Βορρά” (Βέροια).