Το δημοφιλέστερο κατάστημα για υπόδηση στην Λευκάδα “Malphas-Steps” θα μας τρελάνει και φέτος με νέα διάθεση και νέα Collection! Ότι προστάζει η φετινή σεζόν στη μόδα θα το βρούμε στο “Malphas-Steps”! Νέες ολοκληρωμένες συλλογές που θα καλύψουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις και σε πραγματικά μοναδικές τιμές!

Μη χάσετε το δεκαπενθήμερο προσφορών από 01 Μαΐου 2018 με έκπτωση 10 % , 20% και  σε επιλεγμενα καλοκαιρινά παιδικά και γυναικεία παπούτσιακαι προσφορές 50 %! Αξίζει να προλάβετε αυτές τις προσφορές πριν εξαντληθούν σε πραγματικά απίστευτα χαμηλές τιμές!

O απόλυτος προορισμός shopping για υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ έχει ανανεωθεί και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Τα νέα σχέδια υποδημάτων ισπανικής και ιταλικής προέλευσης θα σας ενθουσιάσουν. Φέτος πρωταγωνιστούν επώνυμες μάρκες όπως Gioseppo, Marilla, Oh my Sandals, Conguitos αλλά και τα γνωστά παπούτσια μάρκας Vaquetillas θα βρείτε και θα τα ερωτευτείτε!

Μοντέρνα, όμορφα, κομψά και προπάντων ποιοτικά και άνετα, τα παπούτσια της “Chica” καλύπτουν κάθε ανάγκη του αγοριού ή κοριτσιού!

Φέτος πρωταγωνιστούν παιδικά παπούτσια από την Ισπανία σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων “Conguitos”!

Ανανεώστε το look σας με παπούτσια της εταιρείας “KATIA”!

Γνήσιο ελληνικό υπόδημα, παραμένει μία  εξ ολοκλήρου παραγωγική μονάδα η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει τα προϊόντα της εντός του Ελλαδικού χώρου. Δημιουργεί  ποικιλία σχεδίων και τύπων παπουτσιών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας .

Κομψότητα, άνεση και ισπανική φινέτσα σας περιμένουν και για τις καλοκαιρινές βόλτες! Στο “Malphas-Steps” και η νέα ισπανική συλλογή “MARILA”! Είναι μοντέρνα και άνετα! Αναπαυτικά αλλά συγχρόνως κομψά και trendy casual παπούτσια για τη βόλτα, το περπάτημα αλλά και για την εργαζόμενη γυναίκα, η οποία καθημερινά έχει ανάγκη το ποιοτικό και άνετο παπούτσι που θα την καλύψει όμως όλες τις ώρες της ημέρας!

Μοναδικά πέδιλα και πλατφόρμες, σε ιδιαίτερα χρώματα και δερμάτινα υλικά για ποιοτικές και κομψές εμφανίσεις! Παπούτσια κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα, διαθέτουν μαλακό δερμάτινο πάτο και αντιολισθητική σόλα.

Η Adam’s Shoes θα σας ντύσει με στιλ για τις ανοιξιάτικες σας εμφανίσεις. Σχέδια μοναδικά, εντυπωσιακοί συνδυασμοί που προσφέρουν άνεση και κομψότητα σε κάθε σας βήμα. Εσείς απλά επιλέξτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και… κερδίστε τις εντυπώσεις!

Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και με τις τελευταίες τάσεις σε αξεσουάρ “Axel”! Ένα brand συνώνυμο με την αξιοπιστία, που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας προσφέροντας στους καταναλωτές μία μεγάλη γκάμα προϊόντων σε τσάντες, πορτοφόλια και πάντα με προσωπικότητα και στυλ.

Εμπιστευτείτε το “Malphas Steps” και για το αθλητικό σας παπούτσι!

Ως αποκλειστικός αντιπροσώπους της εταιρείας “Puma” στο χώρο υποδημάτων στην Λευκάδα θα βρείτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα τα αθλητικά παπούτσια που ταιριάζουν σε εσάς και τα παιδιά σας! Άνεση, ποιότητα και υψηλή αισθητική στις καλύτερες τιμές!

Malphas-Steps – “Όλη τη μόδα στα πόδια σας!”