Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Ο Τηλυκράτης βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική στιγμή. Στο μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών που θα ξεκινήσει στις 29 του μήνα και θα ολοκληρωθεί στις 27 Μαΐου θα παίξει την άνοδό του στην Β’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η ομάδα που θα εκπροσωπήσει το λευκαδίτικο ποδόσφαιρο σε αυτή την διαδικασία, αυτή η ομάδα που ποντάρει πολλά στο “σπίτι” της για να πάρει τους βαθμούς που απαιτούνται για την υπέρβαση, καλείται να παίξει σε έναν αγωνιστικό χώρο που αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων.

Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, η διοίκηση του Τηλυκράτη αναλαμβάνει άμεσα η ίδια πρωτοβουλίες μετά την συννενόηση που είχε με τους υπευθύνους της Δημοτικής Αρχής. Ήδη στο Δημοτικό Στάδιο κατέφθασε μηχάνημα για το πάτημα του χλοοτάπητα, κάτι που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου μετά φυσικά από το απαραίτητο πότισμα. Η διαδικασία θα επαναληφθεί και τις επόμενες ημέρες με στόχο ο αγωνιστικός χώρος να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα του αγωνιστικού χώρου ήταν πρώτο στις κουβέντες των παικτών μετά την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, μάλιστα δεν έλειψαν και φράσεις όπως “είναι πέτρα” ή “νομίζεις ότι παίζεις πάνω σε άσφαλτο”. Κάποιοι ποδοσφαιριστές προχώρησαν και σε συζήτηση με τον χειριστή του μηχανήματος που θα αναλάβει να πατήσει τον χλοοτάπητα, ζητώντας του να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να δουν έστω και μια μικρή βελτίωση μέχρι το ματς με τον Ηρακλή.