Η Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ν. Λευκάδας παρευρίσκεται κάθε χρόνο σε μεγάλες εκθέσεις για την προώθηση του Τουρισμού στη Λευκάδα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Έτσι και φέτος, όπως 15 χρόνια τώρα, έδωσε το παρόν στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITB BERLIN 2018  που διεξήχθη στο Βερολίνο από 7 έως 11 Μαρτίου 2018.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησε Ο κ. Θεοχάρης Αποστόλης . Στην Έκθεση μοιράστηκε έντυπο υλικό για την προώθηση του Τουρισμού της Λευκάδας. Όπως δήλωσε ό κ. Θεοχάρης το ενημερωτικό υλικό διατέθηκε όλο. Το ενδιαφέρον για την Λευκάδα ήταν αρκετά αυξημένο. Μεγάλη ζήτηση είχε το έντυπο της Ομοσπονδίας Accommodation in Lefkada your affordable luxury που εκδόθηκε το 2018 και περιλαμβάνει τα καταλύματα των επιχειρηματιών μελών της Ομοσπονδίας.

Η έκθεση ITB BERLIN είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση και μια από τις κορυφαίες του κλάδου της που προάγει το τουριστικό προϊόν. Φέτος συγκέντρωσε 10.000 εκθέτες από 186 χώρες. Την έκθεση επισκέφτηκαν 160.000 άτομα και παρευρέθησαν  εκπρόσωποι από την πολιτική, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη από την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, με σκοπό τη δικτύωση και τη σύναψη επαγγελματικών συμφωνιών με τους παγκόσμιους «παίκτες» και παράγοντες του τουριστικού κλάδου.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γαζής Διονύσιος