Η ομάδα Δημιουργική Παρέμβαση Πρέβεζας (ΔΗ.ΠΑ.Π.), σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, σας προσκαλεί στην Εαρινή Γιορτή των Τεχνών από 17 ως 24 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δ. Πρέβεζας.
Το διάστημα αυτό θα υπάρχει μια μόνιμη εικαστική έκθεση, ενώ παράλληλα και καθημερινά, θα γίνεται ένα πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, όπως θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.
Παράλληλα, στοχεύοντας στον πολιτιστικό και τον κοινωνικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, θα γίνονται δεκτές προσφορές για το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο του Δήμου.
Οι συμμετοχές από την Λευκάδα:
Από τη Λευκάδα είναι προσκεκλημένοι, η κ. Χαρά Σαΐτη, που συμμετέχει με έργα της στην εικαστική έκθεση και ο κ. Δημήτρης Γιαννικόπουλος που συμμετέχει με έργα του επτανησιακής τέχνης.
Επίσης, στα πλαίσια των παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων της διοργάνωσης, θα γίνει ομιλία με θέμα “Το χρώμα στην αρχαία ελληνική ζωγραφική”, από την κ. Σαΐτη, την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, 6.00-8.00 μ.μ..
Την Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018, στις 7.30 έως 8.30 μ.μ., τα μουσικά σύνολα νυκτών εγχόρδων του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας, με υπεύθυνους καθηγητές τους Μαρία Γιαννικοπούλου και Δημήτρη Γιαννικόπουλο, θα παρουσιάσουν κλασική, έντεχνη και κινηματογραφική μουσική.
Το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας, με υπεύθυνη την κ. Λουκία Κατωπόδη, θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση “Όλος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα”, το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, στις 7.00-9.00 μ.μ.