Από τους New York Times μέχρι την Washington Post όλα τα βλέμματα στην Κατερίνα Σολδάτου και τον αιωρούμενο χορό της στην Γέφυρα

Εκπληκτικό το εγχείρημα θα παρουσιαστεί επισήμως στις 25 Μαρτίο

Από τους New York Times μέχρι την Washington Post όλα τα βλέμματα στην Κατερίνα Σολδάτου και τον αιωρούμενο χορό της στην Γέφυρα  Εκπληκτικό το εγχείρημα θα παρουσιαστεί επισήμως στις 25 Μαρτίου
Από τους New York Times και την Washington Post μέχρι την Telegraph και το Associated press τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της χορεύτριας aerial yoga Κατερίνας Σολδάτου, η οποία αιωρήθηκε σε δύο σκοινιά από την μεγαλύτερη γέφυρα της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες του κόσμου, την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

Το χορευτικό πρόγραμμα που παρουσίασε η Κατερίνα Σολδάτου είναι μέρος των παραστάσεων της καλλιτέχνιδας με τίτλο “Η Ελλάδα έχει ψυχή”.

Εξυπακούεται ότι αποτελεί μια πρώτης τάξεως διαφήμιση για τη χώρα μας και για την Αχαΐα ειδικότερα που πλήττονται από την κρίση.

Συμβολικός στόχος του εχγειρήματος είναι να υπογραμμιστεί η ανάγκη να υπάρξουν γέφυρες μεταξύ Ελλήνων, με στόχο την προκοπή της πατρίδας και των ανθρώπων της.

Η εκπληκτική φωτογραφία είναι του φωτογράφου Χάρη Σφακιανάκη.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα των New York Times
Όπως επισημαίνει σχετικά η Κατερίνα Σολδάτου “Δούλεψα πολύ σκληρά για αυτό το project. Χρειάστηκαν μήνες προετοιμασίας “. Επισήμως θα παρουσιαστεί την 25η Μαρτίου.

via best.gr