Η ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδος σε συνεργασία με τον Τομέα Υγείας και την Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στην Λευκάδα, την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων και επαφών.

Ο Βουλευτής Επικρατείας και υπεύθυνος Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ κ. Βασίλης Οικονόμου, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδος και τις εγκαταστάσεις του Νέου Νοσοκομείου Λευκάδος για την καταγραφή των προβλημάτων και των ελλείψεων που δυσχεραίνουν την εύρυθμη λειτουργία των δομών υγείας του νομού.

Επιπλέον, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου, τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμαρχο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λευκάδος.

Κατόπιν, στην Νομαρχιακή Συνέλευση που ακολούθησε υπό την προεδρία του Βασίλη Παπαχρήστου, έγινε απολογισμός των επισκέψεων και συζητήθηκε η κατάθεση προτάσεων που θα συμπεριληφθούν στο αναπτυξιακό συνέδριο, προκειμένου να ενταχθούν στο Κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Γραφείο Τύπου

Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Λευκάδος

(photo via fortsalefkada.gr)