ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (Γ.Δ. REGIO),  ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Θ.Γαλιατσάτος: «Ο στρατηγικός σχεδιασμός της ΠΙΝ αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες ανάπτυξης του τόπου μας».

Σε Λευκάδα και Κέρκυρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η διήμερη «Τεχνική Συνάντηση»  (Technical Meeting OP “Ionian Islands 2014-2020), στις 13-14 Μαρτίου, μεταξύ των εκπροσώπων της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Διαχειριστικής Αρχής της ΠΙΝ και του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρου Γαλιατσάτου.

Στο πλαίσιο της «Τεχνικής Συνάντησης», αναμένεται να συζητηθεί,  μεταξύ άλλων, η πρόοδος των έργων που έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη μέσω του Επιχειρησιακού προγράμματος «Ιονίων Νήσων 2014-2020».

Εν όψη της «Τεχνικής Συνάντησης» (Technical Meeting OP “Ionian Islands 2014-2020), την ερχόμενη Τρίτη, 13 Μαρτίου, αναμένεται οι εκπρόσωποι της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος και ο Προϊστάμενος της ΕΥΔ Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Πέτρος Οικονόμου, να μεταβούν στη Λευκάδα προκειμένου να επισκεφθούν μεταξύ άλλων, το Νοσοκομείο Λευκάδας, το «Τουριστικό Αγκυροβόλιο Βασιλικής» και το έργο της  «διαπλάτυνσης  Διαύλου».

Η διήμερη «Τεχνική Συνάντηση»  (Technical Meeting OP “Ionian Islands 2014-2020), θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, στην Κέρκυρα, στις 14 Μαρτίου,  στα γραφεία της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων