Στις  25/01/2018 και ώρα 10:00 πμ πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του  Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λευκάδας, του  Τμήματος Αδειών Διαμονής  και του τμήματος Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικής  Ένταξης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Η συνάντηση έγινε στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας- Ιονίου όπου και συστεγάζονται τα δύο τμήματα. Η συνάντηση είχε ως στόχο την ενημέρωση και την συνεργασία προκειμένου να παρέχεται ανάλογη πληροφόρηση  προς τους ενδιαφερόμενους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αδειών Διαμονής, η Προϊσταμένη του Τμήματος Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικής  Ένταξης και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Λευκάδας.

Ανταλλάχθηκαν πληροφορίες σχετικά με το πλαίσιο των υπηρεσιών, το προφίλ των ωφελούμενων και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την έκδοση εγγράφων για την νόμιμη παραμονή τους στην χώρα, για την ανανέωση αυτών καθώς επίσης και για την ισχύ τους.  Συμφωνήθηκε οι δυο υπηρεσίες να ενημερώνουν τους ωφελούμενους για την λειτουργία της άλλης και να  τους παραπέμπουν  όταν απαιτείται.