Διπλή πίτα κόπηκε την Κυριακή (4-2-2018) το απόγευμα στο Φουαγιέ του Ανοιχτού Θεάτρου του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας, στην όμορφη γιορτή που οργάνωσε ο Πανλευκάδιος. Η μια ήταν βέβαια του Πανλευκάδιου, ενώ η δεύτερη της «Παιδαγωγικής Αθλητικής Ένωσης – Λευκάτας 2000»!

Η εκδήλωση ήταν άψογα οργανωμένη, όπως εντυπωσιακά οργανωμένη είναι και η ομάδα του Πανλευκάδιου και δεν εννοούμε μόνο την μεγάλη ομάδα των ανδρών αλλά και των γυναικών, καθώς και τα τμήματα υποδομών όπως είναι τα παιδικά και τα νεανικά τμήματα.

Ο κόσμος που βρέθηκε στην εκδήλωση ήταν πολύς, ώστε μαζί με τα παιδιά της ομάδας, σχεδόν γέμισαν το Φουαγιέ. Πάντως οι επίσημοι που τίμησαν την γιορτή με την παρουσία τους ήταν πολύ λίγοι, (αντίθετα με άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις που δημιουργούν …συνωστισμό) και περιορίστηκαν σ΄ ένα αντιδήμαρχο, στον εντεταλμένο αθλητισμού του Δήμου και στον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου! Κρίμα…

Το ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ήταν εκεί και σας παρουσιάζει τα τεκταινόμενα με πλούσιο φωτορεπορτάζ:

Δυο πίτες κόπηκαν στην γιορτή του Πανλευκάδιου – Λευκάτα

Σε ρόλο κονφερασιέ ο Νίκος Μαργέλης ενώ γενικών καθηκόντων επί σκηνής ο Μιχάλης Κρητικός.

Δυο πίτες κόπηκαν στην γιορτή του Πανλευκάδιου – Λευκάτα

Ο πάτερ Δημήτριος ευλόγησε τις βασιλόπιτες

Δυο πίτες κόπηκαν στην γιορτή του Πανλευκάδιου – Λευκάτα

Ο πρόεδρος Μιχάλης Κατωπόδης αναφέρθηκε στην συνολική διαδρομή του Συλλόγου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, είπε ότι την τελευταία χρονιά ήταν μεγάλο επίτευγμα της ομάδας να πάρει καθαρά το πρωτάθλημα και να ανέβει στην Γ΄Εθνική χωρίς μπαράζ, όπως κατά κανόνα γίνονταν μέχρι τότε. Αναφέρθηκε με ικανοποίηση στο γεγονός πως ο Πανλευκάδιος που αρχικά αναγκάζονταν να προπονείται στα χωράφια, απέκτησε το δικό του προπονητήριο, το δικό του  «σπίτι», όπως είπε χαρακτηριστικά, αλλά κατέθεσε το παράπονό του που η γυναικεία ομάδα είναι «άστεγη» και αναγκάζεται να αγωνίζεται μονίμως εκτός έδρας, σε γήπεδο της Πρέβεζας! 

Δυο πίτες κόπηκαν στην γιορτή του Πανλευκάδιου – Λευκάτα

Πολύς ο κόσμος, λίγοι οι επίσημοι…

Δυο πίτες κόπηκαν στην γιορτή του Πανλευκάδιου – Λευκάτα

Ένας πλουσιότατος μπουφές με γλυκίσματα, σνακς και καφέ, ήταν καλοδεχούμενος από όλους και απετέλεσε κυρίως η χαρά των παιδιών στο τέλος…

Ευχόμαστε και του χρόνου να ξαναβρεθούμε στην αντίστοιχη εκδήλωση, υγεία για όλους, και μεγάλες αθλητικές επιτυχίες για όλα τα τμήματα του σωματείου!

Και χρόνια πολλά…

via fortsalefkada.gr