-Λευκαδίτης λόγω του παππού του, δήλωσε με περηφάνια ο Άδωνις!

-Αν η υπόλοιπη Ελλάδα είχε ακολουθήσει την πορεία της Λευκάδας στις εκλογές θα είχε σωθεί ο τόπος

-Χρέωσε στον ΣΥΡΙΖΑ την ακύρω

ση της υποθαλάσσιας ζεύξης, η οποία θα κατασκευάζονταν τώρα, όπως είπε

-Ασυγκράτητος καταφέρθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως κατά του «αρχιψεύταρου» Αλέξη Τσίπρα, όπως τον χαρακτήρισε…

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΙΟΝΙΑΝ ΣΤΑΡ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΝΟΔΕ Λευκάδας το Σάββατο  (3 Φεβρουαρίου  2018) το απόγευμα. Υψηλός (κομματικός) προσκεκλημένος, ο οποίος έκοψε την πίτα και έκανε την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης, ήταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κατέφθασε στον χώρο της εκδήλωσης μετά από επίσκεψη-προσκύνημα στην Ιερά Μονή της Φανερωμένης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του προέδρου της ΝΟΔΕ Λευκάδας Βασίλη Παπαχρήστου, κι ενώ παρευρίσκονταν στον χώρο όλα τα γνωστά παραδοσιακά τοπικά στελέχη του κόμματος, ακόμα κι εκείνα που είχαν λάμψει δια της απουσίας τους, όχι μόνο απ΄ τις κομματικές εκδηλώσεις του κόμματος τα τελευταία χρόνια, αλλά κι απ΄ την εκλογική του δράση γενικότερα!..

Ο πρόεδρος έκανε μια σύντομη ομιλία-απολογισμό, που αφορούσε κυρίως την τοπική πολιτική δράση της ΝΟΔΕ. Στο βήμα τον διαδέχτηκε με μια ως συνήθως μακρόσυρτη πολιτική ομιλία ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, πριν ο επίσημος προσκεκλημένος αντιπρόεδρος πάρει το λόγο και δηλώσει πρώτα την περηφάνια του που είναι Λευκαδίτης (απ΄τον παππού του) και όλα όσα αναφέρουμε στον υπότιτλο. Με τον γνωστό χειμαρρώδη του λόγο καταφέρθηκε κυρίως κατά του πρωθυπουργού, έπλεξε το εγκώμιο του βουλευτή Λευκάδας και αναφέρθηκε ονομαστικά και με οικειότητα στα γνωστότερα στελέχη της παράταξης και κυρίως στους πρώην βουλευτές, (που ήταν όλοι εκεί). Αναφερόμενος στον κ. Βασίλη Μελά, πιθανολόγησε ότι πρέπει να είναι συγγενής του, αφού όλοι οι συγγενείς στου στην Λευκάδα είναι Βλασσοπουλαίοι και Μελάδες, όπως είπε. Δεν παρέλειψε επίσης να πει ότι θα αναχωρήσει αμέσως μετά για την Αθήνα, προκειμένου να λάβει μέρος στο αυριανό συλλαλητήριο για το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα Σκόπια…

Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης το video-wall έκανε αναδρομή στην μακροχρόνια παρουσία και δράση του κόμματος, θύμισε τις πιο ιστορικές φάσεις του και έδειξε όλους τους αρχηγούς του σε χαρακτηριστικές τους στιγμές, απ΄ τον ιδρυτή του Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι τον σημερινό αρχηγό του Κυριάκο Μητσοτάκη.

via fortsalefkada.gr