Εορταστική Ημερίδα για τη Γιορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών με θέμα: «Δάσκαλος: Ένας σύγχρονος πνευματικός Ηγέτης

Με την ευκαιρία της εορτής των προστατών της Παιδείας μας, Αγίων Τριών Ιεραρχών το Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας συνδιοργανώνουν Ημερίδα, με θέμα: «Δάσκαλος: Ένας σύγχρονος πνευματικός Ηγέτης» το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018, στον Τόπο Επικοινωνίας της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης «Καταφυγή», στην πόλη της Λευκάδας (παλαιό Μητροπολιτικό Μέγαρο ή πρώην ΝΕΛΕ – οδ. Μεγανησίου 5 – πλησίον Κεντρικής Πλατείας, έναντι Ι. Ν. Αγ. Ιωάννου Θεολόγου).

Το θέμα θα εισηγηθεί ο εκλεκτός ομιλητής κ. Ηλίας Λιαμής, Δρ. Θεολογίας –  Μουσικολόγος, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση.

Στο τέλος της Ημερίδας θα παρουσιασθεί ένας τόμος που εκδόθηκε πρόσφατα από το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας, με τίτλο:  «Στα ίχνη της Ιστορίας του τόπου μας», ο οποίος περιλαμβάνει εκπαιδευτικό υλικό για επισκέψεις σχολικών ομάδων σε εκκλησιαστικά μνημεία και μουσεία της περιοχής μας.

Θα προσφερθεί ένα αντίτυπο σε κάθε σχολική μονάδα, ενώ θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Πληροφορίες: 26450 22415 (εσ.: 21-23) και 6974795265

Δηλώσεις συμμετοχής: στα e-mail: fr.ioannikios@yahoo.gr μέχρι και την Πaρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2018.

Δεν θα αποσταλούν προσωπικές προσκλήσεις, όμως η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους Εκπαιδευτικούς και σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παραπάνω εκδήλωση!

(Από το Κέντρο Νεότητος

της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Διαφάνεια 1