Α.Ο. ΡΙΑ – Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ = 1-6

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Αν υπάρχει μία εξωγηπεδική φωτογραφία που σχολιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη την σημερινή μέρα, είναι εκείνη που δείχνει τους παίκτες του Α.Ο. Καρυάς να εύχονται -με ένα σφηνάκι ανά χείρας- τα “χρόνια πολλά” στον Γιώργο Ορφανό. Όσοι, λόγω της περίστασης, περίμεναν να δουν τούρτα γενεθλίων στο λεωφορείο της αποστολής του πρωτοπόρου, πρέπει να πληροφορηθούν ότι στο μυαλό των παικτών του Αλέξη Βλασσόπουλου βρίσκεται μόνο η… πίτα. Η πίτα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, το μεγαλύτερο κομμάτι της οποίας εξακολουθεί να διεκδικεί η ομάδα της ορεινής Λευκάδας. Και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, κάθε νίκη, ακόμη και με αδύναμους αντιπάλους όπως ο Α.Ο. ΡΙΑ, “φτιάχνει” περισσότερο τους παίκτες του Α.Ο.Κ.

Το ματς απέναντι στην ομάδα της Πρέβεζας ήταν διάρκειας… ενός ημιχρόνου. Όταν οι φιλοξενούμενοι ηρέμησαν και απέβαλλαν το άγχος, βρήκαν το δρόμο προς την κατάκτηση των τριών βαθμών. Κόντρα στην ροή του ματς, κι αφού προηγουμένως (34′) ο Ορφανός έχασε πέναλτι, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με ένα “άπιαστο” σουτ που κατέληξε στο “Γ” της εστίας του Παπά (1-0 στο 40′). Στο 45′ ο Χαλκιόπουλος με μακρινό σουτ ισοφάρισε (1-1) βάζοντας πολλές… καρδιές ανθρώπων του Α.Ο.Κ. στην θέση τους, ενώ στο 52′ ο Ορφανός σημείωσε το 1-2 γυρίζοντας “τούμπα” το αρχικό 1-0. Ο Χότζα πέτυχε το 1-3, με δύο γκολ του Μονόλιθου στο 65′ και το 71′ σημειώθηκε το 1-4 και 1-5 αντίστοιχα, ενώ ο εορτάζων Ορφανός διαμόρφωσε το τελικό 1-6 στο 90′. Νωρίτερα (85′) ο ίδιος είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι.

Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ (Α. Βλασσόπουλος): Παπά, Χαλκιόπουλος (75′ Σπ. Βλάχος), Γκολένα, Μεϊντάνης, Ρεκατσίνας, Σκέμπι (58′ Χότζα), Αλ. Βλάχος, Σταματέλος (67′ Ναζεράι), Μονόλιθος, Ορφανός, Παπαδόπουλος (54′ Κρητικός).