Μια πολύ καλή είδηση έχουμε για την Λευκάδα αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών σχεδιάζεται να διεξαχθεί φέτος στην Λευκάδα!

Ενώ σειρά είχε η Κεφαλονιά αποφασίστηκε να έχει την τιμητική της η Λευκάδα μιας και η Κεφαλονιά φέτος θα διοργανώσει και το Τουρνουά ποδόσφαιρου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αφού ήταν και ο μεγάλος νικητής του τουρνουά που έλαβε χώρα πέρσι στην Λευκάδα!

Έτσι με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κου Χαλικιά θα αναλάβει η Λευκάδα για φέτος την διοργάνωση του Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών! Ημερομηνία δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί αλλά είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί το Σαββάτο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 ώστε να μπορεί και λόγω καιρού να διεξαχθεί στο Ανοιχτό Θέατρο.

Να θυμίσουμε ότι στην Ζάκυνθο πραγματοποιήθηκε πέρσι με τεράστια επιτυχία η 3η διοργάνωση του Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών. Οι μικροί χορωδοί του Ορφέα αλλά και όλα τα παιδιά άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Ότι και να πούμε είναι λίγο για να περιγράψει την μαγεία και τον ενθουσιασμό που προκαλούν οι παιδικές φωνές όλων των χορωδιών. Για καλή μας τύχη φέτος θα έχουν όλοι οι Λευκαδίτες αλλά και οι επισκέπτες των γύρω περιοχών και των νησιών μας την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό το εξαιρετικό Φεστιβάλ απο κοντά. Με το καλό λοιπόν και καλή επιτυχία!