ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ – Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ = 0-1

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Το σερί νικών (τέσσερις σε ισάριθμα ματς) που είχε ο Οδυσσέας τερματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδό του. Θύτης ο Α.Ο. Πλαγιάς που νίκησε με σκορ 1-0 και βρίσκεται πλέον στους 25 βαθμούς, όσους δηλαδή έχει και ο Οδυσσέας. Οι γηπεδούχοι με την εντός έδρας γκέλα στο πλαίσσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, κλότσησαν την ευκαιρία που είχαν να διατηρηθούν σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή, παρ’ όλα αυτά παραμένουν εντός πεντάδας που είναι και ένας από τους κυριότερους στόχους που έθεσαν στο ξεκίνημα της σεζόν.

Μετά το ανούσιο πρώτο δεκαπεντάλεπτο στο ματς, οι γηπεδούχοι βρήκαν τα πατήματά τους και άρχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Με εξαίρεση πάντως ένα απευθείας φάουλ του Θεράπου που έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι και να καταλήξει άουτ, δεν στάθηκαν απειλητικοί για την εστία του Α.Ο.Π. Οι φιλοξενούμενοι στο ίδιο διάστημα είχαν ένα δοκάρι με σουτ εκτός περιοχής, ενώ πέτυχαν και το μοναδικό γκολ που έκρινε το ματς. Σκόρερ ήταν ο Σπ. Σταμουλάκης στο 43′ (0-1) με σουτ.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Οδυσσέας αύξησε την πίεσή του, παρ’ όλα αυτά δεν βρήκε το γκολ που θα του έδινε -τουλάχιστον- τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι ευκαιρίες των Πολίτη, Ι. Γαζή και Νικολάου σταμάτησαν στον γκολκίπερ του Α.Ο. Πλαγιάς, έτσι το φινάλε του ματς βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την σημαντική νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του Οδυσσέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 87′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Θειακός.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Χ. Βάννας): Στ. Κυριακίδης, Β. Κυριακίδης, Θειακός, Γεωργάκης (80′ Νικολάου), Αργυρός, Καλογέρης, Πολίτης, Καρτάνος (58′ Ν. Γαζής), Ι. Γαζής, Θεράπος, Σταύρου.