Σε περίπατο εξελίχτηκε τελικά για τον συνδυασμό του Σωτήρη Σκιαδαρέση «Δημιουργική Λευκάδα» η εκλογική αναμέτρηση στο Επιμελητήριο Λευκάδας. Σε σύνολο 863 ψήφων ο συνδυασμός του Σωτήρη Σκιαδαρέση συγκεντρώνει 611 ψήφους (ποσοστό 70,8%) και οι συνδυασμοί Σταύρακα-Πετρόπουλου μαζί παίρνουν 252 ψήφους (ποσοστό 29,2%).

Με καταμετρημένο το τμήμα Μεταποίησης ο συνδυασμός του Σ. Σκιαδαρέση έλαβε 33 ψήφους (ποσοστό 62,26%) έναντι 19 ψήφων που πήραν και οι δυο αντίπαλοι συνδυασμοί μαζί. Στο τμήμα Παροχής Υπηρεσιών ο συνδυασμός του Σ. Σκιαδαρέση έλαβε 261 ψήφους (ποσοστό 70,35%) έναντι 110 ψήφων που έλαβαν και οι δυο αντίπαλοί του συνδυασμοί μαζί. Στο τμήμα εμπορίου ο συνδυασμός του Σ. Σκιαδαρέση πηρέ 189 ψήφους έναντι 79 που έλαβαν οι άλλοι 2 συνδυασμοί και στο τμήμα Τουρισμού ψήφησαν 128 υπέρ του συνδυασμού «Δημιουργική Λευκάδα» έναντι 46 ψήφων που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι άλλοι 2 συνδυασμοί της κας Σταύρακα και του κου Πετρόπουλου.

Τα λόγια περισσεύον την συγκριμένη στιγμή, ο Σωτήρης Σκιαδαρέσης κερδίζει τις εκλογές με ποσοστό άνω του 70%  και οι αντίπαλοι συνδυασμοί δεν κατάφεραν να πείσουν τους επαγγελματίες να τους εμπιστευτούν. Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο όπως προεκλογικά ήδη ακούμε ότι θα κατατεθούν ενστάσεις….  Από την άλλη να περιμένετε άμεσα τις κολοτούμπες που θα ακουστούν από αύριο δεξιά και αριστερά και στον αέρα μήπως και μαζέψουν τα ασυμμάζευτα….