Στο κτήριο της παλαιάς πυροσβεστικής στην σπασμένη βρύση –επαρχιακή οδός Λευκάδας Νυδρίου μεταφέρθηκε εδώ και λίγο καιρό ο αθλητικός σύλλογος Ευκλέας Λευκάδας και χθες, Σαββατο, 02/12/2017 πραγματοποιήθηκαν και επίσημα τα εγκαίνια στο χώρο.

Πολλοί γονείς και φίλοι ήρθαν να ευχηθούν στον ιδρυτή και προπονητή Στάθη Καββαδία και την ομάδα του καλές δουλειές. Ο νέος χώρος θα προσφέρει ακόμα καλύτερες συνθήκες εξάσκησης για τα παιδιά και τους προπονητές! Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τον σύλλογο αφού οι αθλητές του συλλόγου  θα έχουν την ευκαιρία να προπονούνται σε ένα παλάτι 350τμ το οποίο έχει τις καλύτερες προδιαγραφές σε θέμα χώρου και εξοπλισμού στην Δυτική Ελλάδα έτσι ώστε η δουλειά πάνω στους μικρούς αλλά και μεγάλους αθλητές να γίνεται όλο και καλύτερη.

Μαζί στο χώρο βρίσκεται και Α.Ο Άτλας Kick Box με τον οποίο θα συνεχιστεί η άριστη συνεργασία που έχουμε μέχρι σήμερα τόνισε  χαρούμενος και πραγματικά ικανοποιημένος για αυτή την εξέλιξη ο προπονητής Στάθης Καββαδίας. Ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του  γονείς και παιδιά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο σύλλογο και στον ίδιο. Τόνισε άλλη μια φορά πόσο σημαντικό είναι οι γονείς που θέλουν να φέρουν τα παιδιά σε επαφή με το Taekwon-Do να ενημερώνονται πρωτίστως για τους εκπαιδευτές. Από που έχουν τις βάσεις τους, πού και πώς πήραν τα πτυχία τους αλλά και σε πόσες εκδηλώσεις έχουν συμμετάσχει. Να αξιολογούν προσεκτικά τον εκπαιδευτή για την προσφορά του, για τα σεμινάρια και γενικότερα για το έργο του συλλόγου. Μίλησε για τις αρχές που διέπουν το άθλημα και πόσο σημαντικό είναι για την σωματική και πνευματική υγεία των παιδιών. Με τον αθλητισμό τα παιδία μένουν μακριά από πράγματα που τους κάνουν κακό. Μαθαίνουν να προσέχουν την διατροφή τους, την υγεία και το σώμα τους!

Μετά την τελετή ακολούθησε μια μικρή επίδειξη των παιδιών. Αυτό που θα θέλαμε άλλη μια φορά να τονίσουμε γιατί το είδαμε και χθες είναι πόσο πολύ πιστεύει ο Στάθης Καββαδίας σε αυτό που κάνει, πόσο το αγαπάει  και δύνεται ολοκληρωτικά! Οι προσπάθειές του δικαιώθηκαν γιατί η ανοδική πορεία, αλλά και οι μεγάλες επιτυχίες σε πανελλήνια, πανευρωπαϊκά, παγκόσμια και πολλά διεθνή meeting έχουν οδηγήσει τον Α.Γ.Α Taekwon-Do Ευκλέα Λευκάδας να πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις των γονέων και των παιδιών.

Αυτό που μένει να πούμε πέρα από τις ευχές μας για καλές δουλειές που σίγουρα θα τις έχουν είναι ότι είμαστε τυχεροί στην Λευκάδα γιατί έχουμε έναν πραγματικά μεγάλο αθλητή  ανάμεσά μας . Έναν αθλητή τον οποίο χαρακτηρίζουν το ήθος, οι αρχές και πάνω από όλα η αγάπη για το άθλημα και τα παιδιά. Με σκληρή δουλειά και πειθαρχεία έχει καταφέρει να κατακτήσει σημαντικά μετάλλια και διακρίσεις , το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι σίγουρα ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη από παιδιά και γονείς!

Καλές δουλείες!!!