Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ = 0-2

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Με αντίπαλο τον Αμβρακικό Βόνιτσας, ο Α.Ο. Καρυάς έχασε την επίδραση που του έδινε η αύρα της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα και μοιραία ηττήθηκε. Ο μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου μοναδικός κάτοικος του ρετιρέ του πίνακα της βαθμολογίας (και νυν συγκάτοικος του ΠΑΣ Πρέβεζα), έζησε το δεύτερο φετινό ματς που δεν κατόρθωσε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Από την στιγμή λοιπόν που δεν έχεις την έπαφη με τα δίχτυα, όλα γίνονται δυσκολότερα. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι που πέτυχαν την τρίτη νίκης τους μακριά από την Βόνιτσα και δεύτερη φετινή στην Λευκάδα, ευτύχησαν να πετύχουν γκολ σε καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης και στην συνέχεια επενδύοντας σε αυτό να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο.

Στο 2ο λεπτό ο Σταματέλος έστειλε με ψηλοκρεμαστό σουτ την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καστρινάκη, στην μεγαλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου, αφού παρά το καλό παιχνίδι που ακολούθησε, δεν δημιουργήθηκε κάποια πολύ μεγάλη φάση μέχρι τo 45′. Στο 64′ ο Γκολάκου με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στον Αμβρακικό (0-1), σε φάση που οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι ξεκίνησε από φάουλ που έγινε στον Ορφανό και δεν καταλογίστηκε. Αμέσως μετά το 0-1 ο διαιτητής έδειξε κόκκινη στον Ιωάννου της Βόνιτσας, ωστόσο ανακάλεσε την απόφασή του και απέβαλε τον Γεωργαλή. Ακολούθησε διάστημα στο οποίο ο Α.Ο.Κ. ανέβασε την απόδοσή του για να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό, παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε κάτι θετικό, ενώ στο 87′ ο Γκολάκου του έδωσε την “χαριστική” βολή σημειώνοντας το 0-2 (οι γηπεδούχοι φώναξαν δικαιολογημένα για οφσάιντ έπειτα από… καραμπόλα της μπάλας, χωρίς όμως να δουν τις φωνές τους να πιάνουν τόπο). Μετά το τελευταίο σφύριγμα στο ματς οι γηπεδούχοι επικεντρώθηκαν στον διαιτητή, ξεχνώντας ότι όλοι τους κρίνουν πλέον σαν μεγάλη ομάδα, που θέλει να μπει “σφήνα” στο… κατεστημένο, αλλά και μην έχοντας στο μυαλό την σκέψη ότι απλά δεν μπόρεσαν να πάρουν το δεύτερο από τα δέκα ντέρμπι που έχουν δώσει μέχρι σήμερα.

ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ (Αλ. Βλασσόπουλος): Βενέτης, Χ. Σάντας (64′ Σπ. Βλάχος), Χαγιάννης, Σ. Σάντας (68′ Μεϊντάνης), Ρεκατσίνας, Αλ. Βλάχος (55′ Κακουλαντωνάκης), Χότζα (58′ Γκολένα), Μονόλιθος, Παπαδόπουλος, Ορφανός, Σταματέλος.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Β. Φίντζος): Καστρινάκης, Νταλιάρδας, Γεωργαλής, Καρασαββίδης, Ιωάννου, Μαργέτης, Γκολάκου (89′ Μήτσουρας), Παπαδόπουλος, Γκίνη (90′ Ζήκας), Μπακοχρήστος, Χασάι (46′ Μπεκιάρης).