MALPHA STEPS  – Ο παππούς ήταν τσαγκάρης, ο πατέρας επίσης τσαγκάρης και πριν 52 χρόνια άνοιξε το κατάστημα υποδημάτων στην Πλατεία Αγίου Μηνά. Μια παράδοση που συνεχίστηκε από γενιά σε γενιά με σταθερή ανοδική πορεία. Έτσι σήμερα η κόρη και ιδιοκτήτρια Μάντω Μάλφα μπορεί να είναι πολύ περήφανη γιατί όχι μόνο έχει καταφέρει να διατηρήσει την παράδοση, αλλά  έχει καταξιωθεί στον χώρο και αυτό αποδεικνύεται από την μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στο τομέα της υπόδησης.

Σήμερα και μετά από 52 χρόνια το δημοφιλέστερο κατάστημα για υπόδηση άλλαξε γειτονιά και μετακόμισε στην κεντρική αγορά της Λευκάδας στην Ιωάννου Μελά 168!

Την Πέμπτη, 09 Νοέμβριου 2017 ανοίγει το κατάστημα και σας περιμένει με νέες ολοκληρωμένες συλλογές που θα καλύψουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις και σε πραγματικά μοναδικές τιμές! Στο νέο μαγαζί θα δοθεί ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο γυναικείο παπούτσι, στο παιδικό και στο αθλητικό.

Αναπαυτικά αλλά συγχρόνως κομψά παπούτσια για τη βόλτα, το περπάτημα, αλλά και για την εργαζόμενη γυναίκα, η οποία καθημερινά έχει ανάγκη το ποιοτικό και άνετο παπούτσι που θα την καλύψει όμως όλες τις ώρες της ημέρας!

Όσο για την βραδινή έξοδο που θέλει το κάτι ξεχωριστό, στο  MALPHA-STEPS κάθε γυναίκα θα βρει το δικό της στυλ για εντυπωσιακές και ξεχωριστές εμφανίσεις!

Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε καλές δουλειές στην Μάντω Μάλφα και στο MALPHA STEPS από Πέμπτη, 09 Νοέμβριου 2017 στην κεντρική αγορά της Λευκάδας!