Την παραίτησή του από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου έστειλε σήμερα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πάνος Αιμιλίου Γαζής. Ο κ. Γαζής που αναφέρει σαν αιτία της παραίτησής του οικογενειακούς λόγους, κάτι που δεν απέχει απ΄ την αλήθεια αφού σχετικά πρόσφατα έχει γίνει πολύτεκνος, είχε δείξει τον προβληματισμό του -και σε κάποιο βαθμό τις προθέσεις του- για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου με τις συχνές απουσίες του από τις συνεδριάσεις κατά το τελευταίο διάστημα.

Γεγονός πάντως είναι πως το Σώμα θα καταγράψει μια ακόμη σοβαρή απώλεια μετά την παραίτηση του κ. Γαζή, ο οποίος διακρίθηκε σε όποιον τομέα ανέλαβε και κυρίως σ΄ αυτόν της Πολιτικής Προστασίας, ενώ σταθερά διακρίθηκε για την νηφαλιότητα και την λογική των τοποθετήσεών του, πέρα από παραταξιακές λογικές και δεσμεύσεις. Αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που είχε παραιτηθεί αρχικά από αντιδήμαρχος Ελλομένου και στην συνέχεια κι από την παράταξη της δημοτικής Αρχής.

Την θέση του κ. Πάνου Γαζή στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλαμβάνει ο επόμενος επιλαχών στην ΔΕ Ελλομένου κ. Μιχάλης Θερμός, που σημαίνει ότι η δύναμη της δημαρχιακής Παράταξης αυξάνεται κατά έναν.

via fortsalefkada.gr