Έκκληση βοήθειας στην Λευκάδα για ένα κοριτσάκι 32 μηνών που παρουσιάζει χρόνια, σοβαρά προβλήματα υγείας, λόγω μεγάλης προωρότητας απευθύνουν στα κοινωνικά δίκτυα από χθες διάφοροι φίλοι της οικογένειας. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της το έχει περάσει στα Νοσοκομεία. Τελευταία διεγνώσθη με σοβαρή νευροαισθητήρια βαρηκοΐα και οι γονείς αδυνατούν να ανταποκριθούν στα έξοδα αγοράς ακουστικών βαρηκοίας.(5.400 Ευρώ)
Για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύουμε στοιχεία της οικογένειας. Όποιος μπορεί να στηρίξει την οικογένεια στο δύσκολο αγώνα της, να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6934164993.

Έχει ενημερωθεί για την υπόθεση και το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας στο οποίο χθες οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έδωσαν ο κάθε ένας ότι μπορούσε. Συγκεντρώθηκε ένα ποσό πάνω από 500 Ευρώ για το μικρό κοριτσάκι και η προσπάθεια συνεχίζεται! Ελπίζουμε σύντομα να συγκεντρωθούν τα χρήματα για το μικρό κοριτσάκι το οποίο πραγματικά και σύμφωνα και με την παιδίατρο που την παρακολουθεί ταλαιπωρείται από την ημέρα που γεννήθηκε!

Ο πατέρας ευχαριστεί τους Δημοτικούς Συμβούλους που ανταποκρίθηκαν αλλά και όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν να ξεπεράσει το παιδί κάποια από τα προβλήματα υγείας που το ταλαιπωρούν.