Η Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ν. Λευκάδας έδωσε το παρόν στην 1Η ΜΙΤΕ (Mediterranean International Tourism Exhibition) που διεξήχθη στην Αθήνα στις 19-22 Οκτωβρίου 2017.

Η έκθεση MITE φιλοδοξεί να αναδειχτεί στην  κορυφαία παγκόσμια εκδήλωση για τον τουρισμό και να καθιερωθεί ως σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουρισμού από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα την Μεσόγειο. Την έκθεση εγκαινίασε η Υπουργός Τουρισμού κ. Κουντουρά Έλενα, επίσης στα εγκαίνια παρέστησαν ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Τσέγας και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΤ κ. Χαράλαμπος Καρίμαλης . Στην έκθεση συμμετείχαν πάνω από 300 εκθέτες και διοργανώθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις.

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων Ν. Λευκάδος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της κ Γαζή Διονύσιο μέσω του Περιπτέρου της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. (Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος) .Στην Έκθεση μοιράστηκε έντυπο υλικό για την προώθηση του Τουρισμού της Λευκάδας. Στα πλαίσια της έκθεσης ο κύριος  Γαζής Διονύσιος που είναι επίσης ΄Β Αντιπρόεδρος της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. συναντήθηκε με την Υπουργό Τουρισμού κ. Κουντουρά Έλενα., αλλά και με άλλα σημαντικά πρόσωπα για την προώθηση του Τουρισμού.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γαζής Διονύσιος