Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και την αντίδραση που έβγαλε ο Τηλυκράτης στα δύο ματς που ακολούθησαν αυτό με τον Αμφίλοχο, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα Παραποτάμου ο Ανδρέας Παντζιαράς. Ο προπονητής του Τηλυκράτη τόνισε: “Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας. Τόσο από βαθμολογικής πλευράς όσο και ψυχολογικής. Ήμασταν αρκετά καλοί. Γενικά κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που δυσκολεύει όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται. Κοιτάμε την συνέχεια και από αύριο έχουμε δουλειά για το επόμενο παιχνίδι που είναι και πάλι στο γήπεδό μας. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που στήριξε τα παιδιά από το πρώτο λεπτό”. Ερωτηθείς για το πως βλέπει τον όμιλο και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τις πέντε αγωνιστικές, ο προπονητής του Τηλυκράτη ανέφερε: “Δεν έχουν περάσει πολλές αγωνιστικές, στην ουσία είμαστε στον πρώτο μήνα του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι η κατάσταση κάθε αγωνιστική θα αλλάζει, όλες οι ομάδες είναι αξιόμαχες. Δεν υπάρχει εύκολο ματς έτσι όπως είναι δομημένοι οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής και με το γεγονός ότι υποβιβάζονται 5-6 ομάδες. Εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα, κι αυτό που είναι ευχάριστο είναι ότι μέσα σε τέσσερις ημέρες ξεπεράσαμε το σοκ της εντός έδρας ήττας παίρνοντας έξι πόντους”.

Ο πανηγυρισμός του 2-0 επί του Αστέρα Παραποτάμου με τον σκόρερ Φώντα Φέτση

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στην άμυνα της ομάδας του που έχει δεχτεί γκολ σε μόλις ένα ματς από τα πέντε που έχουν διεξαχθεί: “Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί οι ομάδες που χτίζονται για να πρωταγωνιστήσουν σε μια κατηγορία, έχουν ως βάση την άμυνά τους. Εμείς στα τέσσερα από τα πέντε ματς δεν έχουμε δεχτεί γκολ και νομίζω ότι αυτό είναι οδηγός μας για την καλύτερη συνέχεια”.

Στην ερώτηση “Έχετε διαχειριστεί νίκες, αλλά και την ήττα από τον Αμφίλοχο. Η ομάδα είναι καθ’ όλα έτοιμη και από ψυχολογικής πλευράς για να κυνηγήσει και να πετύχει τον στόχο;” ο Ανδρέας Παντζιαράς τοποθετήθηκε ως εξής: “Οι παίκτες μας είναι έμπειροι, είναι άριστοι χαρακτήρες και μπορούμε και ξεπερνάμε εύκολα κάποιες καταστάσεις. Η κριτική που μας έγινε όταν είναι καλοπροαίρετη είναι καλοδεχούμενη, αλλά είναι δύσκολο να δέχεσαι -με τόσο μεγάλη ευκολία όση εμπειρία και να έχεις- απαξιωτικά σχόλια και σχόλια που δεν έχουν καμία θέση στην δική μας ομάδα. Εμείς είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε όπως πρέπει τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά αποτελέσματα”.