Εκλογές θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 στον Εμπορικό Σύλλογο Λευκάδας. Τα μέλη του Συλλόγου καλούνται από τις 3:00 έως τις 8:00 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο να “ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι “ όπως αναφέρεται στην πρόσκληση που απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος πραγματικά όμως τελευταία στιγμή. Μόλις 6 μέρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών ενημερωθήκαμε ότι ήρθε η ώρα για εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο. Μέχρι τότε ένας ήταν ο συνδυασμός που θα κατέβαινε στις εκλογές: H «Ανεξάρτητη Εμπορική Κίνηση». Στο πάρα ένα πρόεκυψε τώρα άλλος ένας συνδυασμός: Οι «Ελεύθεροι Επαγγελματίες» με επικεφαλή τον Χρήστο Άγριο διεκδικούν τον Εμπορικό Σύλλογο Λευκάδας.

Εμείς μιλήσαμε με τον υποψήφιο, Χρήστο Άγριο για την απόφασή του να κατέβει στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου έστω και τελευταία στιγμή!

«Είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε ενημερωθεί για τις εκλογές, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα. Τρέξαμε και μέσα σε 2 μέρες στήσαμε τον συνδυασμό μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τους εμπόρους και για όλα τα καταστήματα. Έχουμε αντιληφθεί ότι ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος και θέλουμε να βοηθήσουμε. Γνωρίζω για τα προβλήματα, είμαι και στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Λευκάδας, έχω πάρει μια γεύση για το τι γίνεται στην αγορά. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την Αρχή. Χρειάζεται να γίνει μια επανεκκίνηση στον Εμπορικό Σύλλογο. Όλοι μαζί θα το κάνουμε αυτό, χωρίς αντιπαλότητες γιατί έχουμε κοινό στόχο. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τάζουν, θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου και τους επαγγελματίες γιατί τα προβλήματα είναι πολλά. Επίσης να τονίσω ότι σε εμάς δεν υπάρχουν κόμματα, ναι μεν πολιτικοποιημένοι αλλά όχι κόμματα. Αν με τιμήσουν με την ψήφο τους οι έμποροι και εκλεγώ σήμερα θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ σε συνεργασία με όλους και το τονίζω αυτό. Και με το Επιμελητήριο, και με τον Δήμο, την Περιφέρεια, με όλους και με όλα τα ΜΜΕ για το καλό των εμπόρων.»

Οι συνδυασμοί στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ   <<ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ>>

Υποψήφιοι

Άγριος Χρήστος (Κοσμήματα –ρολόγια)

Ανυφαντή Κωνσταντίνα (κατάστημα Elegance)

Αρματάς Νικόλαος (Ηλεκτρονικά είδη)

Βανδώρου Κωνσταντίνα (κατοικείν)

Γλένης Σπύρος (οπωροπωλείο)

Κατσιγιάννης Αλέξανδρος (Αλέξης) (Illy)

Κρητικός Μιχάλης (φωτογραφείο)

Ελεγκτική επιτροπή

Βεργίνη Ιωάννα

Γουριώτη Χριστίνα

Δημόκας Δημήτριος

«Ανεξάρτητη Εμπορική Κίνηση» με  υποψήφιους:

Αντώνης Δουβίτσας , Βατικιώτης Γιάννης, Θεμελής Γιώργος, Μελάς Φίλιππος, Χαρίλαος Σολδάτος,  Σταύρακας Αντρέας, Λιβιτσάνου Μαρία, Τσιρίμπασης Νικόλαος.