Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, συνδιοργανώνει μαζί με τον ΕΟΤ και την εταιρεία ‘’Scuba Hellas’’, από 25 έως 30 Οκτωβρίου 2017 στην Κεφαλονιά μεγάλη εκδήλωση, για τον καταδυτικό Τουρισμό.

Θα συμμετάσχουν δέκα δημοσιογράφοι από Αγγλία, Γερμανία,  και Πολωνία οι οποίοι εκτός των άλλων, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ναυάγια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, για την επισκεπτόμενη περιοχή. Οι δημοσιογράφοι είναι επαγγελματίες αρθρογράφοι κατάδυσης. Κατά τη διάρκεια του εν λόγω ταξιδιού θα διεξαχθεί καταδυτικό event  στην Σκάλα Κεφαλονιάς, θα πραγματοποιηθούν μοναδικές βουτιές με background  το χρονικό τα ναυάγια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, θα λάβουν χώρα επισκέψεις τουριστικού ενδιαφέροντος  (Περιοχή Ιθάκης, σπήλαιο Μελισσάνης, επισκέψεις σε οινοποιείο κλπ), θα γίνουν παρουσιάσεις, ομιλίες του ελληνικού καταδυτικού τουρισμού γενικά για την Κεφαλονιά, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν και οι υποδομές και οι δυνατότητες κατάδυσης στην Ελλάδα.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στηρίζει κάθε δράση για τον καταδυτικό τουρισμό στα νησιά μας, διότι προσβλέπει στην ανάπτυξη αυτού του ειδικού τουριστικού προϊόντος, το οποίο έχει ιδιαίτερη ιστορική, πολιτιστική και οικονομική σημασία.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ