Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ = 0-0

Μπορεί να μην κερδίζει, αρνείται και να χάσει, όμως, ο Παλλευκάδιος, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς. Η δεύτερη “λευκή” ισοπαλία σημειώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης με αντίπαλο την Α.Ε. Ποντίων. Οι παίκτες του Γιώργου Κατηφόρη ήταν καλοί στο αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο στην συνέχεια περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεχούδοι να απειλήσουν τον Καραπιπέρη με παραβίαση της εστίας του. Ο τερματοφύλακας του Παλλευκάδιου φώναξε “παρών” όταν χρειάστηκε (πραγματοποίησε σπουδαία απόκρουση σε προσπάθεια του Burdujan στέλνοντας την μπάλα να χτυπήσει και στο δοκάρι πριν απομακρυνθεί), έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της λευκαδίτικης κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, βοηθούμενοι από τις αλλαγές που έγιναν. Εκεί το ματς έγινε κατά πολύ καλύτερο, υπήρξαν φάσεις και από τις δύο ομάδες, παρ’ όλα αυτά καμία δεν βρήκε δίχτυα για να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με το “τρίποντο”.

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ (Σαμαράς): Κωφίδης, Ντούκα (87′ Χατζηκωνσταντίνου), Πασχαλίδης, Δημητριάδης, Παπουτζίδης (70′ Ίττης), Ακριτίδης, Χαματάι (63′ Σαββούδης), Παπαγαθονίκου (63′ Παπαδόπουλος), Burdujan, Μετικάνος.

ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Καραπιπερής, ΧΣ Κοκόλης, Μουρεχίδης (80′ Κούτσικος), Βλάχος, Τριάντος (36′ Γουριώτης), Φλούδας, ΧΖ Κοκολης, Μοράλες (40′ Ασημακόπουλος), Αργυρός, Ντιμιτρόφ, Κουμπής (54′ Τσέλα).