Οι Έλληνες ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στo pornhub από ό,τι στο παρελθόν με μέσο χρόνο παραμονής στο site τα 10 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα – ένα λεπτό περισσότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο.

Τις πορνογραφικές προτιμήσεις των Ελλήνων αποτυπώνει στην τελευταία έκθεσή της η ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου Pornhub.com. Συνολικά, οι επισκέψεις από την Ελλάδα έχουν πέσει από την 21η στην 24η θέση παγκοσμίως, συγκριτικά με το 2015, καθώς ανεβαίνουν άλλα ευρωπαϊκά και μη κράτη.

Το 79% των Ελλήνων επισκεπτών είναι άνδρες και μόλις το 21% γυναίκες (5% χαμηλότερη συμμετοχή γυναικών από τον παγκόσμιο μέσο όρο).

Οι Έλληνες ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στo pornhub από ό,τι στο παρελθόν με μέσο χρόνο παραμονής στο site τα 10 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα – ένα λεπτό περισσότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο.

«Κίνηση» τα ξημερώματα του Σαββάτου

Αν και στις περισσότερες χώρες οι ώρες αιχμής είναι από τις 10 έως τις 12 το βράδυ, στην Ελλάδα η περισσότερη κίνηση σημειώνεται από τις 3 μέχρι τις 5 τα ξημερώματα. Η μέρα της εβδομάδας με τα περισσότερα ελληνικά κλικς είναι το Σάββατο ενώ η επισκεψιμότητα είναι πιο πεσμένη τις Πέμπτες.

Στατιστικά, οι περισσότεροι Έλληνες e-πισκέπτες του Pornhub διάγουν την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους (34 ετών μ.ο).

«Πατριωτικό top-5»

Οι πέντε κορυφαίες πορνογραφικές αναζητήσεις των Ελλήνων εστιάζουν στην εντοπιότητα των βίντεο και είναι: greek, greek celebrity (διασημότητες), greek porn, greek amateur και elliniko (γραμμένο ως έχει στα greeklish).

Ακολουθούν οι λεσβιακές περιπτύξεις (lesbian), οι θετές μητέρες (step mom), οι βιολογικές μητέρες (mom), η γυναίκα σε πιθανή ηλικία μητρότητας (milf), Athens, η ετεροθαλής αδελφή (step sister), o υποβοηθούμενος αυνανισμός με τα πόδια του/της συντρόφου (footjob), η Σαντορίνη (santorini) και οι Ελληνίδες σε πιθανή ηλικία μητρότητας (greek milf), ενώ το πρωκτικό σεξ (anal) λαμβάνει πλέον την 15η θέση, μία πάνω από το «teen».

Τελευταίες στις προτιμήσεις είναι οι περιπτύξεις των τριών ατόμων με έναν άνδρα και δύο γυναίκες ή δύο άνδρες και μία γυναίκα (threesome).

Οι κορυφαίες κατηγορίες

Ανεξαρτήτως των όρων αναζήτησης όμως, οι κατηγορίες που τελικά προτιμούνται είναι οι λεσβιακές περιπτύξεις (lesbian), το πρωκτικό σεξ (anal), τα Milf, τα mature, τα threesome και ακολουθούν τα teen, ευμεγέθη στήθη (big tits), οι shemales, τα ευμεγέθη πέη (big dick), τα Χεντάι (hentai), τα female friendly και το ομαδικό σεξ με τη συμμετοχή μίας μόνο γυναίκας (γνωστό και ως gang bang). Ανάμεσα στις κορυφαίες κατηγορίες είναι φιγουράρουν και η διπλή διείσδυση (double penetration) και οι μπέιμπι σίτερς.

Γυναικεία υπόθεση

Οι Ελληνίδες που προτιμούν το pornhub, παρακολουθούν ως επί το πλείστον λεσβιακές περιπτύξεις, τρία και ομαδικό σεξ με μία μόνο γυναίκα (gang bang) ενώ οι άνδρες φαίνεται να προτιμούν γυναίκες σε πιθανή ηλικία μητρότητας (milf), πρωκτικό σεξ (anal) και ώριμες κυρίες (mature).

Υψηλά στην προτίμηση των γυναικών είναι και τα βίντεο με τεχνικές δεσίματος και δεσμών με σκοινιά και άλλα μέσα (bondage) ενώ οι στον αντίποδα Έλληνες απολαμβάνουν συχνότερα τα περισσότερο ερασιτεχνικά βίντεο.

Οι προτιμήσεις ανά ηλικία

Στις μικρότερες ηλικίες (18-24 ετών) πολύ δημοφιλή είναι και τα Hentai και οι παρωδίες καρτούν ενώ στις ηλικίες 25-34 πολύ συχνά επισκέψιμες είναι «μεγαλόσωμες όμορφες γυναίκες» (Big Beautiful Women) και το κάστινγκ.

Στις κατηγορίες 35-44 και 45-54 το ενδιαφέρον των Ελλήνων προσελκύουν τα πορνογραφικά βίντεο από τη Ρωσία ενώ από τα 55 έτη πάνω, είναι 150% πιο πιθανό ένας Έλληνας άνδρας να αναζητήσει βίντεο με τρανστζέντερ.

Γρηγορότεροι στην Φωκίδα πιο αργοί στην Λευκάδα

Ο χρόνος επίσκεψης διαφοροποιείται ανά περιοχή (ανάλογα και με τις διαθέσιμες ταχύτητες του ίντερνετ). Οι επισκέπτες από την Φωκίδα είναι 40 δευτερόλεπτα πιο σύντομοι από τον ελληνικό μέσο όρο ενώ οι κάτοικοι της Λευκάδας φαίνεται πως είναι οι στατιστικά πιο αργοί, ξοδεύοντας συνήθως 28 δευτερόλεπτα περισσότερα.

Το 5,4% του υλικού που παρακολουθείται καθημερινά στην Ελλάδα, αφορά σε σεξ μεταξύ ανδρών. Οι πιο συχνοί όροι σε αυτή την κατηγορία είναι: «Στρέιτ φίλος», «Μπαμπάκας» και «Στρέιτ για πρώτη φορά». Οι Έλληνες επισκέπτες αυτής της κατηγορίας αναζητούν «αρκούδους» (Bear) 94% πιο συχνά από τον υπόλοιπο πλανήτη

Αποχή λόγω «πατρίδας και θρησκείας»

Οι εθνικές και θρησκευτικές εορτές έχουν και αυτές τον αντίκτυπό τους στην κίνηση του PornHub στην Ελλάδα με πτώση 24,5% την παραμονή της πρωτοχρονιάς και 20% την πρώτη ημέρα του χρόνου.

Τα Χριστούγεννα επίσης παρατηρείται σημαντική πτώση (19%), όπως και ανήμερα της Κοίμησης της Θεοτόκου (14,7%).

via skai.gr