ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Την Παρασκευή 13-10-17 και ώρα 12:00 μμ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκειακών τάξεων Καρυάς.και η ΕΛΜΕ θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  για την έγκριση των τμημάτων κατεύθυνσης της Β΄Λυκείου των Λυκειακών τάξεων Καρυάς.
Η Ένωση  Γονέων συμπαραστέκεται και συμπορεύεται με τη δίκαιη αυτή διεκδίκηση των μαθητών και Γονέων του Γυμνασίου και Λυκειακών τάξεων Καρυάς και της ΕΛΜΕ και ζητάμε από όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Ν. Λευκάδος να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή!
Με αφορμή την τρίωρη στάση της ΕΛΜΕ προτείνουμε σε όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της Β/θμιας να έρθουν σε συνεννόηση με τα 15μελή όλων των Σχολείων, της Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λευκάδας ώστε να συμμετέχουν και οι μαθητές όλων των σχολείων ως δείγμα συμπαράστασης.
Το Σχολείο της Καρυάς ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργήσει όπως ακριβώς λειτουργεί μέχρι τώρα και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να υποβαθμιστεί!. Μετά την παράσταση διαμαρτυρίας θα ακολουθήσει πορεία με κορύφωση στο ΔΗΜΟ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ!
Μ’εκτίμηση το Δ..Σ.