Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ – ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ = 0-0

Τον πρώτο του βαθμό μακριά από την Λευκάδα κατέκτησε ο Παλλευκάδιος. Αυτό έγινε στην έδρα του Αστέρα Παραποτάμου, σε ένα ματς όπου οι παίκτες του Γιώργου Κατηφόρη απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία να αποδράσουν με το “τρίποντο”. Οι φιλοξενούμενοι στο μέτριο σε γενικές γραμμές ματς, είχαν κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο), αλλά η αναποτελεσματικότητά τους στην τελική προσπάθεια δεν τους έδωσε την χαρά της επίτευξης τέρματος και κατ’ επέκταση της νίκης. Ο Παλλευκάδιος μπήκε καλύτερα στο ματς, σύντομα όμως οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και απείλησαν την εστία του Καραπιπέρη. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και είχαν καλές ευκαιρίες σε σουτ των Φλούδα (μπλόκαρε ο τερματοφύλακας) και Διμιτρόφ (η μπάλα κατέληξε άουτ). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παλλευκάδιος ήταν πολύ καλός αμυντικά όπου δεν απειλήθηκε, ενώ επιθετικά δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να βάλει το γκολ που θα του έδινε το “διπλό”. Τριάντος και ΧΖ Κοκόλης βρέθηκαν μια “ανάσα” από το γκολ που τελικά δεν επιτεύχθηκε, ενώ και ο Διμιτρόφ πήρε προσπάθειες που δεν είχαν το ιδανικό τελείωμα.

ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ (Σωτηρίου): Πάντος, Σουλιώτης, Πανάγου, Α. Μητσέλος, Σ. Μητσέλος, Μπάρκας, Νάκος, Παπανδρέου, Γκόλιας, Κάσο (69′ Καλέσης), Γιαννακός (75′ Γιάκης).

ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Καραπιπέρης, ΧΣ Κοκόλης, Τριάντος, Βλάχος, Γουριώτης (63′ Κούτσικος), Φλούδας, ΧΖ Κοκόλης, Κουμπής, Κολοβός (80′ Αργυρός), Μουρεχίδης (76′ Δημητρίου), Διμιτρόφ.

Πηγή φωτό: theball.gr