Μετά τον εντεταλμένο της Πολιτικής Προστασίας και με μικρή χρονική διαφορά, ανταποκρίθηκε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί για τη Λευκάδα μας» κ. Βασίλης Αραβανής στην πρόκληση του σημερινού άρθρου  του ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ με τίτλο «Δίπλα στο Θανάση με το στανιό?»

Ο κ. Βασίλης Αραβανής λοιπόν επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μας και παρά την προβληματική σύνδεση (αφού ευρισκόμαστε σε αυτοκινητόδρομο σε σημείο με πολύ δύσκολο σήμα), μας ξεκαθάρισε ότι δεν είναι μέλος σε καμία ομάδα, δεν ρωτήθηκε από κανένα για να μπει σε οποιαδήποτε ομάδα και ότι δεν γνώριζε πως περιλαμβάνεται στην συγκεκριμένη ομάδα.

Όσον δε αφορά τα μέλη της δημοτικής του παράταξης, τα οποία επίσης φέρονται σαν μέλη της συγκεκριμένης ομάδας, επιφυλάχθηκε να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση, αφού πριν μιλήσει μαζί τους.

Τον ευχαριστούμε και οψόμεθα…

Για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ο κος Αραβανής επιπροσθέτως έκανε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την παράταξη του και την εμπλοκή της σε ομάδα στήριξης στο facebook:

“Οτιδηποτε γραφεται που αφορα τη δημοτικη μας ομαδα “ΜΑΖΙ για τη Λευκαδα μας”
και δεν εχει λεχθει με δημοσιο (προφορικο η γραπτο)λογο, απλα δεν ανταποκρινεται στην αληθεια.”

Να συμπληρώσουμε εμείς από το lefkadaweb.gr ότι στη ομάδα βρίσκονται και άλλα πολιτικά πρόσωπα τα oποία ανήκουν είτε στην αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο, είτε σε κόμμα της αντιπολίτευσης (και κάνουν τον τρελό χαμό ότι δεν είχαν καμία σχέση με το «αόρατο χέρι») και πρόσωπα τα οποία είναι εκλεγμένα με το κυβερνόν κόμμα!

Το ερώτημα στους θεσμικούς

Αντιπαρέρχομαι λοιπόν όσα μέλη της ομάδας γράφουν σχόλια και κάνουν πάνω από δυο ορθογραφικά λάθη στην αναγραφή του ονόματός τους, που άλλωστε είναι και αυτοί που χειραγωγούνται πιο εύκολα (και γράφουν ότι τους υπαγορεύουν κάποιοι πονηροί), για να απευθυνθώ στους θεσμικούς του τόπου μας, που το όνομά τους φιγουράρει στην ομάδα «Δίπλα στον Θανάση Καραγιάννη» και συγκεκριμένα:

Στον αντιπεριφερειάρχη κ. Θοδωρή Χαλικιά, στον αρχηγό της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Βασίλη Αραβανή (ο οποίος μάλιστα φέρεται στην ομάδα και σαν ενεργός αλιεύς νέων μελών) αλλά και σε όλα τα μέληδημοτικούς συμβούλους της δημοτικής του παράταξης «Μαζί για τη Λευκάδα μας», στον εντεταλμένο Π.Π. και εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Σπύρο Πολίτη, σε πρώην βουλευτή, σε πρώην υποψηφίους βουλευτές, σε εν ενεργεία υπαλλήλους καίριων δημόσιων υπηρεσιών και σε αρκετούς ακόμη παράγοντες της δημόσιας ζωής, οι οποίοι μολονότι και παιδεία -υποτίθεται πως- έχουν, αλλά και ηθική υποχρέωση εκ της θέσεώς τους, να ενισχύουν και να προστατεύουν την νομιμότητα  εκόντες ή άκοντες φέρονται εγκατεστημένοι στην ομάδα, περίπου σαν διαμαρτυρόμενα μέλη της, για  να τους ρωτήσω:

 Τι ακριβώς επιδιώκουν και τι προσδοκούν με την παρουσία τους σ΄ αυτή την ομάδα; Να γίνουν αυτά που προτείνουν τα πιο θερμοκέφαλα μέλη της, δηλ. να διακοπεί η νόμιμη διαδικασία έρευνας του σκανδάλου, να επιστρέψει στη δουλειά του άμεσα ο γιατρός, να αγνοηθούν τα πορίσματα των ελεγκτών του υπουργείου κι όλοι  να υποκρινόμαστε πως τάχα δεν  συμβαίνει τίποτε; Ή μήπως πιστεύουν κι αυτοί, πως ο κάθε καλός και αποδοτικός στο επάγγελμά του πολίτης, θα πρέπει να είναι υπεράνω του νόμου και να διαθέτει γενική ασυλία στα ποινικά ζητήματα, επειδή είναι καλός γιατρός, καλός λογιστής, καλός παπάς, καλός μπακάλης, καλός μηχανικός, καλός τεχνίτης ή καλός καπετάνιος;

via fortsalefkada.gr