Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Θωμά Ζαβιτσάνο, o οποίος θα είναι ο συνεργάτης του Νίκου Δουβίτσα στο Γυναικείο Τμήμα του Συλλόγου και παράλληλα θα έχει ενεργό ρόλο και στις Ακαδημίες μας.

Ο κ. Ζαβιτσάνος ήταν ο πρώτος χρονικά coach του Συλλόγου μας και το όνομά του συνδέθηκε με την ιστορική άνοδο της Νίκης Λευκάδας στην Α2 τoν Απρίλιο του 2009. Επίσης έχει θητεύσει ως προπονητής στις ανδρικές ομάδες της Δόξας Λευκάδας, της Νικόπολης Πρέβεζας και της Βόνιτσας.

Μιλώντας στο Γραφείο Τύπου του Σωματείου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μετά από αρκετά χρόνια επανέρχομαι στο γυναικείο μπάσκετ και η εμπειρία στην Α1 Γυναικών είναι κάτι καινούριο για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Με τον Νίκο Δουβίτσα έχουμε μια εξαιρετική σχέση για πολλά χρόνια, ήταν αθλητής μου στην Δόξα και είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν και στην Νίκη Λευκάδας. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε ώστε η ομάδα να έχει επιτυχίες και φέτος και γιατί όχι να φτάσει ακόμη πιο ψηλά από πέρσι»