26ο ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΝΕ

«Έλα μαζι μας στον αγώνα ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης και των πολάμων»

8-9 Ιούλη στο Πάρκο Πυρσινέλλα στα Γιάννενα

 Στα Γιάννενα, στο όμορφο Πάρκο Πυρσινέλλα (Γιαννιώτικο Σαλόνι), θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Ιούλη η μεγάλη συνάντηση χιλιάδων νέων από όλη την Ελλάδα, το 26ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ.

Με σύνθημα «Από την ΟΚΝΕ στην ΚΝΕ, πρωτοπόρα νεολαία του ΚΚΕ στην πάλη ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης, των πολέμων και της φτώχειας» και με πλούσιες εκδηλώσεις στο πρόγραμμά του, αποτελεί τον πόλο έλξης χιλιάδων νέων από ολόκληρη την Ελλάδα.

«Έλα μαζί μας στον αγώνα ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης και των πολέμων!»

  • Για να στείλουμε μήνυμα ότι οι νέοι και οι λαοί των Βαλκανίων έχουμε μοναδικό συμφέρον να παλέψουμε για μια ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα, στις κυβερνήσεις και τις ενώσεις του, ΝΑΤΟ – ΕΕ, που γεννούν φτώχεια, πολέμους και εκμετάλλευση.
  • Για να μάθουμε για τη θρυλική Ομοσπονδία Κομμουνιστικών Νεολαιών Ελλάδας, τη Νεολαία του ΚΚΕ από το 1922 έως το 1943, λίγα χιλιόμετρα από το Καλπάκι, στο οποίο εκατοντάδες κομμουνιστές φαντάροι υπέστησαν βασανιστήρια επειδή αντιπάλευαν το σύστημα της εκμετάλλευσης και των πολέμων.
  • Για να συζητήσουμε για το τι χρειάζεται να κάνουμε για να αλλάξει η κατάσταση που ζούμε. Για να μάθεις από πρώτο χέρι τι προτείνουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ και να βαδίσουμε μαζί το δρόμο της ανατροπής.

Συζητήσεις και εκδηλώσεις, μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, επισκέψεις στο Καλπάκι και άλλα μέρη με μεγάλη ιστορική σημασία, πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες, συναυλίες και γλέντια περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του διημέρου.

Ήδη οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, σε ολόκληρη τη χώρα ξεδιπλώνουν πλούσιες και πολύμορφες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, μπροστά στο διήμερο.

ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ:

– Παρασκευή 7 Ιούλη στις 10 π.μ. αναχώρηση για την κατασκήνωση του Διημέρου. Επιστροφή Κυριακή απόγευμα. Τηλ. επικ. για συμμετοχές 6972592323

– Σάββατο 8 Ιούλη στις 4:30μμ αναχώρηση πούλμαν από το πάρκο παραλίας για την πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Επιστροφή το βράδυ.