Μια εξαιρετική μουσικοχορευτική παράσταση παρακολουθήσαν όσοι βρεθήκαν το Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 στο Ανοιχτό Θέατρο του Δήμου Λευκάδας. Ο Ορφέας κάλεσε στην ετήσια εκδήλωση να απολαύσουμε όλοι μαζί τους μικρούς χορευτές του παιδικού τμήματος του Ορφέα. Μια παράσταση στημένη και σκηνοθετημένη από τη υπεύθυνη του παιδικού χορευτικού τμήματος του Ορφέα κ. Δήμητρα Χατζηπαπά. Και πραγματικά ήταν υπέροχη!

Η Αντιπρόεδρος του Ορφέα κα Σταύρακα Μαυρέτα καλωσόρισε τους γονείς και φίλους στην παράσταση, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Ορφέα και η βραδιά ξεκίνησε με τους μικρούς χορευτές να πλημμυρίζουν την σκηνή. Με χορό, τραγούδι και μικρά σκετσάκια παρουσίασαν τα παιδιά ήθη, έθιμα και παραδόσεις της χώρας μας από τον μήνα Μάιο μέχρι και Ιανουάριο! Τα σκηνικά για την παράσταση ήταν δημιουργίες του Αποστόλη Καραβία και Σπύρου Παπουτσόπουλου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα κείμενα που εξηγούσαν κάθε παράδοση ξεχωριστά τα παρουσίασε η Σοφία Αθάνατου, ενώ τα κάλαντα των Φώτων έψαλε ο πάτερ Βασίλειος Κακλαμάνης.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά  και στην δασκάλα τους Δήμητρα Χατζηπαπά η οποία με την σειρά της ευχαρίστησε όσους την βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η παράσταση, το ΔΣ του Ορφέα, γονείς και φίλους με την ευχή για ένα καλό καλοκαίρι.