Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Τον Παύλο Μακρυγιάννη που αποχαιρέτησε τον Τηλυκράτη και βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, θα ακολουθήσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και δύο ακόμα ποδοσφαιριστές που είχαν ενεργό συμμετοχή στην πορεία της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο πρώτος είναι ο Γιάννης Πολυχρονάκης (φωτό πάνω), ο οποίος υπηρετεί πλέον την στρατιωτική του θητεία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας. Για το λόγο αυτό αναμένεται να λυθεί η συνεργασία μαζί του, η οποία ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι. Χωριστούς δρόμους με τον Τηλυκράτη αναμένεται να ακολουθήσει και ο Μάριος Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δύσκολα θα συνεχίσει στην Λευκάδα, καθώς επιθυμεί να επιστρέψει σε ομάδα που θα είναι κοντά στον τόπο κατοικίας του (Θεσσαλονίκη).

Οι δύο νέες αποχωρήσεις δεν φαίνεται να προκάλεσαν ιδιαίτερη έκπληξη στους διοικούντες, γεγονός που φανερώνεται και από την προεργασία που έχει γίνει για την αντικατάστασή τους στην μεταγραφική περίοδο που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα.