Μάγεψε και καταχειροκροτήθηκε χθες το βράδυ στο κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο της Λευκάδας το παιδικό μπαλέτο της σχολής  χορού «Scholl of Art»  της Αλεξάνδρας Μπούρα. Η σκηνή γέμισε χρώμα και χορό, πανέμορφες στολές και χωρογραφίες, με τις μικρές και πολλά υποσχόμενες  χορεύτριες  να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Το κλασσικό παραμύθι «Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος»  που ανακαλύπτει τον αληθινό ερώτα φιλώντας έναν βάτραχο παρακολούθησαν γονείς και φίλοι που ήρθαν να απολαύσουν τα παιδιά τους. Μόνο που στην εκδοχή που παρουσίασαν τα παιδιά στη παράσταση τα πράγματα εξελίχτηκαν λίγο διαφορετικά.

Άλλη μια χρονιά η Αλεξάνδρα Μπούρα αφήνει το δικό της στίγμα και αποδεικνύει ότι αξίζει να ξεφεύγει κανείς από τα κλασσικά πρότυπα και χορογραφίες και να τολμά να δοκιμάζει νέα πράγματα. Αυτό είναι που την χαρακτηρίζει και την κάνει να διαφέρει από ότι  έχουμε δει μέχρι τώρα στην Λευκάδα. Το αποτέλεσμα την δικαίωσε, ήταν πραγματικά εξαιρετικό. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και τα παιδιά επιβράβευσαν την δασκάλα τους  με την αγάπη και τα χαμογέλα τους.

Η Αλεξάνδρα Μπούρα ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν να στηθεί η παράσταση, ιδιαίτερα όμως ευχαρίστησε την αδελφή της Αναστασία η οποία είναι πάντα στο πλευρό της σε ότι χρειαστεί.

Καλή συνέχεια να ευχηθούμε  στην σχολή χορού “School of Art”  της Αλεξάνδρας Μπούρα η οποία  05 Ιουλίου 2017 θα παρουσιάσει την ετήσια παράσταση όπου θα χορέψουν όλα τα τμήματα και όλοι οι χορευτές της σχολής. Ο λόγος που φέτος αποφάσισε να παρουσιάσει 2 παραστάσεις ήταν για να έχουν χρόνο και να ευχαριστηθούν μικροί και μεγάλοι χορευτές τον χορό. Το αποτέλεσμα καταχειροκροτήθηκε, αναμένουμε τώρα την μεγάλη παράσταση αρχές Ιουλίου!