Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο  Λευκάδας με μεγάλη επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας Αγάπης μπάσκετ, μεταξύ της ομάδας των Παλαιμάχων της Δόξας Λευκάδας και της ομάδας Μπάσκετ της Βουλής των Ελλήνων.

Μαζί με τον κόσμο της Λευκάδας όλοι μαζί ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να στηρίξουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και ο στόχος επετεύχθη!

Η είσοδος για τον αγώνα ήταν ελεύθερη για όλους, όσοι όμως επιθυμούσαν μπορούσαν να συνεισφέρουν οικονομικά, έτσι κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 10. 000 Ευρώ, χρήματα τα οποία θα δοθούν στο Γηροκομείο Λευκάδας και στη μικρή Παναγιώτα που δίνει την μάχη της ζωής! Ο πρωτεργάτης και οργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς ο οποίος φόρεσε την φανέλα και των δύο ομάδων.

Στο 1ο ημίχρονο στο πλευρό της Δόξας και στο 2ο της ομάδας της Βουλής. Αξίζει να αναφερθούμε και στην παρουσία του πρόεδρου  της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος εκτελούσε και χρέη προπονητή στη ομάδα της Βουλής.

Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και απέδειξαν ότι ο αθλητισμός μπορεί και ενώνει. Για την ιστορία η ομάδα της Βουλής επικράτησε των Παλαίμαχων της Δόξας με σκορ 72-55. Όλοι οι συμμετέχοντες βραβεύτηκαν για την συμμετοχή τους στο ημίχρονο του αγώνα και χειροκροτήθηκαν θερμά.

Το συμβολικό τζάμπολ του αγώνα έδωσε ο συμπολίτης μας Ηλίας Βασιλείου.

Στην ομάδα Παλαιμάχων τη Δόξας πήραν μέρος: Χαρίλος Καββαδάς, Σπύρος Λογοθέτης, Γιάννης Φέτσης, Χαράλαμπος Καλός, Αλέκος Κολυβάς, Σπύρος Σταματέλος, Σοφοκλής Σταύρακας, Στάθης Κατωπόδης, Νίκος Τυπάλδος, Νίκος Βεργίνης, Νίκος Χαμοσφακίδης, Κώστας Φραγκούλης, Θώμας Ζαβιτσάνος, Κώστας Ιωακειμίδης, Μάκης Μάλφας, Γιάννης Τετράδης. Προπονητής και παίχτης: Νίκος Δουβίτσας

Από την ομάδα των βουλευτών πήραν μέρος: Λεβέντης Βασίλης (Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων), Λοβέρδος Ανδρέας (ΔΗ.ΣΥ), Κεφαλογιάννης Γιάννης (Ν.Δ), Κωνσταντόπουλος Δημήτρης (ΔΗ.ΣΥ), Δήμας Χρίστος (Ν.Δ), Παναγιωτόπουλος Νίκος (Ν.Δ), Γεωργιάδης Μάριος (Ένωση Κεντρώων), Τζελαλής Σάκης, υπάλληλος της βουλής και ο βουλευτής Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Καββαδάς.

Πριν τον αγώνα βουλευτές επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Λευκάδας όπου ο πάτερ Παναγιώτης Ζαβιτσάνος τους καλωσόρισε και τους ανέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γηροκομείο.