Tα παπούτσια είναι φετίχ, εμμονή, έρωτας, ζήτημα αισθητικής και άποψης! Αν συμφωνείτε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κατάστημα MALPHA STEPS.

Ένας χώρος που θα σας εντυπωσιάσει με τις συλλογές που συνδυάζουν κομψότητα, πρωτοτυπία, εξαιρετική ποιότητα και κατασκευαστική αρτιότητα. Στο κατάστημα Malpha Steps στην Πλατεία Αγίου Μηνά στην Λευκάδα θα βρείτε ότι προστάζει η μόδα για φέτος το καλοκαίρι!

Είτε είστε λάτρης των sneakers, είτε των ψηλοτάκουνων, θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε.

Νέα καλοκαιρινά γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια καθώς τσάντες και αξεσουάρ στις καλύτερες  τιμές…

Φέτος πρωταγωνιστούν επώνυμες μάρκες όπως ROCK SPRING, αναπαυτικά αλλά συγχρόνως κομψά και trendy casual παπούτσια για τη βόλτα, το περπάτημα, τα ταξίδια σας! Δε φοβούνται να λερωθούν αφού είναι ειδικά σχεδιασμένα και 100% χειροποίητα!

Η Adam’s Shoes θα σας ντύσει με στιλ για τις ανοιξιάτικες σας εμφανίσεις. Σχέδια μοναδικά, εντυπωσιακοί συνδυασμοί που προσφέρουν άνεση και κομψότητα σε κάθε σας βήμα. Εσείς απλά επιλέξτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και… κερδίστε τις εντυπώσεις!

Κομψότητα, άνεση και ιταλική φινέτσα σας περιμένουν και για τις καλοκαιρινές βόλτες!

Ανακαλύψτε τις  παραλαβές σε γυναικείες τσάντες! Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με φουλάρια και τις τελευταίες τάσεις σε αξεσουάρ Axel! Ένα brand συνώνυμο με την αξιοπιστία, που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας προσφέροντας στους καταναλωτές μία μεγάλη γκάμα προϊόντων σε τσάντες, πορτοφόλια και πάντα με προσωπικότητα και στυλ.

Ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας για μικρούς και μεγάλους τα παπούτσια Lumberjack! Εκπροσωπούν την απόλυτη κομψότητα και άνεση και αποτελούν την ιδανική επιλογή για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, με κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη άνεση, την ποιοτική υπεροχή και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Επίσης θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από πολλές επώνυμες αθλητικές μάρκες των γνωστών brands All Star, Nike, Puma.

 MALPHA STEPS  – και το καλοκαίρι κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί!