Τεράστια επιτυχία η διοργάνωση του ΕΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Λευκάδας την 29-30/04/2017 το LEFKAS OPEN III.
Φέτος η διοργάνωση ήταν πολύ καλύτερη αφού οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 300 από την ηλικία των 8 ετών και άνω και οι σύλλογοι τους 30 ανάμεσα τους και μελή της εθνικής ομάδας της Αλβανίας.
Η προσπάθεια του MASTER SOLDATOU ANGELOU και του διεθνή εκπαιδευτή του ΕΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ από το Δεκέμβριο απέδωσε καρπούς αφού η διοργάνωση είχε πολύ καλούς αγώνες και συμμετοχές από συλλόγους όχι μόνο του ΤΑΕΚΒΟΝΝΤΟ, αλλά του Καράτε, Κουνγκ φου , Κικ μποξ, και Point fighting.
Με αυτόν τον τρόπο το ανοιχτό πρωτάθλημα μας προς όλες τις πολεμικές τέχνες απέδωσε καρπούς και αποτελεί πλέον γιορτή για τις πολεμικές τέχνες και θεσμό για το νησί της Λευκάδας και για όλη τη Δυτική Ελλάδα.
Το Δ.Σ του συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους αθλητές , προπονητές, γονείς , θεατές , κριτές –διαιτητές, γραμματειακή υποστήριξη για τη συμμετοχή και την εθελοντική προσφορά τους στη διεξαγωγή των αγώνων.
Το Δ.Σ του συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους αθλητές , προπονητές, γονείς , θεατές , κριτές –διαιτητές, γραμματειακή υποστήριξη για τη συμμετοχή και την εθελοντική προσφορά τους στη διεξαγωγή των αγώνων.
Επίσης να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία της ΠΟΚ και της ΕΟΠΤ για την αδειοδότηση των αγώνων και το Δήμο Λευκάδας καθώς και το Γ.Ν Νοσοκομείο Λευκάδας και του σύλλογο φίλων Ιεράς Μονής Φανερωμένης για τη συνδιοργάνωση του πρωταθλήματος.
Σημαντικό γεγονός είναι επίσης ότι πιστοί όπως κάθε χρόνο στη διοργάνωση μας διεξάγουμε παράλληλα και φιλανθρωπική δράση όπως συλλογή τροφίμων, ρούχων , οικονομική ενίσχυση αλλά και εθελοντική αιμοδοσία με το συνδιοργανωτή ,μας τον σύλλογο φίλων Ιεράς Μονής Φανερωμένης.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του πρωταθλήματος μας αλλά και και τους χορηγούς επικοινωνίας για την κάλυψη των αγώνων .Συγκεκριμένα: 1. Κατάστημα ΠΡΟΦΙ, 2. FAST FOOF WEST BURGER, 3. FAST FOOD TASTE AND COFFEE, 4. ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΖΕΥΚΙ , 5. ΨΗΣΤΑΡΙΑ MEGA GYROS, 6. ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΙΑΛΙΟΣ, 7. ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΡΡΑΚΟ, 8.ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ, 9. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ STORM ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, 10.ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ WINNERS, 11. ARTA TV, 12.LEFKADA PRESS, 13.ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, 14.ΝΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, 15 .PREVEZA BEST.
Επίσης ήταν μεγάλη τιμή για το σύλλογο μας τον ΕΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ που στη διοργάνωση μας παρευρέθησαν επίσημα πρόσωπα και βράβευσαν τους διακριθέντες της διοργάνωσης
και που παρακολούθησαν την όλη προσπάθεια του συλλόγου μας για μια καινούργια αρχή του ΤΑΕΚΒΟΝΝΤΟ στο νομό της Λευκάδας. Συγκεκριμένα:
1.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.
2.ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.
3.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ ΚΩΝ.ΝΟΣ.
4.ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΚΩΝ.ΝΟΣ.
5.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΚΟΓΚΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ.
6ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ.
7.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.
8.ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ.
9.ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.
10.ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους αφανείς ήρωες αυτού του πρωταθλήματος που χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε ανάλογη επιτυχία, τη ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, την ΚΑΡΑΒΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΡΙΑ την υπεύθυνη της κεντρικής γραμματείας και τον ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ ΙΩΑΝΝΗ εκπαιδευτή του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΝΤΟ ΕΥΚΛΕΑ ΠΛΑΓΙΑΣ.