Την Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 ένα νέο μαγαζί με τις καλύτερες προϋποθέσεις και γερές βάσεις κάνει το νέο του ξεκίνημα στην παράλια της Λευκάδας.

Ο νέος ιδιοκτήτης του LAGOON είναι ο Νίκος Πεντεσπίτης. Σε όλους γνωστός και επαγγελματίας, ο οποίος έχει δώσει δείγματα γραφής στο χώρο και έχει πείσει με τη δουλεία του! Υπερήφανος μπορεί να νιώθει για το νέο του μαγαζί,  κινητήρια δύναμη της επιτυχίας του ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση στο να υπερβαίνει πάντα τις προσδοκίες των πελατών.

Ο ίδιος αναφέρει για το νέο του ξεκίνημα:

“Το LAGOON είναι ένας πολυχώρος όπου από νωρίς το πρωί μπορείς να απολαύσεις το καφεδάκι σου στην παραλία ,στο μπαλκόνι με την υπέροχη θέα και το εξωτικό κήπο μας ..
Τις απογευματινές ώρες είναι το πιο ιδανικό μέρος στην παραλία της Λευκάδας για να ταξιδέψεις με τα μοναδικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος απολαμβάνοντας από το μπαλκόνι τις υπέροχες γεύσεις μας ..
Ο εξωτικός μαγευτικός κήπος είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή στο νησί για να απολαύσεις τα δροσερά cocktails με υπέροχες funky ,soul, jazz μουσικές …

Και όταν πια νυχτώσει για τα καλά οι χαλαρές μουσικές μετατρέπονται σε mainstream και όχι μόνο μουσικές όπως αρμόζει σε ένα club …

Η ποιότητα, εξυπηρέτηση και ο σεβασμός θα είναι το τρίπτυχο για την ικανοποίηση σας!!!

Σας περιμένω όλους στο νέο μου ξεκίνημα..”

Εμείς να ευχηθούμε με τη σειρά μας καλορίζικο το νέο μαγαζί! Kαλή Αρχή στην ομάδα και στο Νικό Πεντεσπίτη!