Σάλο έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία  οι δηλώσεις του διοικητή του Γ. Νοσοκομείου Λευκάδας Βησσαρίων Μίχα στο Prisma 91,6!

Εκεί λίγο πολύ ο Διοικητής αμφισβήτει την απόφαση να αποκτήσει η Λευκάδα το δικό της Νοσοκομείο! Ασκεί κριτική και αμφισβητεί μια ολόκληρη κοινωνία και πολιτικούς παράγοντες που όλοι μαζί έδωσαν αγώνα ώστε η Λευκάδα να αποκτήσει νέο Νοσοκομείο!  Συγκεκριμένα αναφέρει «γεωγραφικά αν το δείτε είναι λάθος η θέση που επιλέχθηκε, και αυτό έγινε επειδή η επιλογή δεν γινόταν με βάση τις ανάγκες αλλά με κριτήρια ψηφοθηρικά». Αν κρίνουμε από τα όσα είπε τότε μάλλον δεν έχει καταλάβει ο κος Μίχας σε ποιο Νομό και σε ποιο νοσοκομείο ασκεί τα καθήκοντα Διοικητή. Βέβαια ο ίδιος κατάγεται και ζει στην Πρέβεζα και δεδομένης της «αντιπαλότητας» που υπάρχει μεταξύ των δυο Νομών για το θέμα του Νοσοκομείου είναι προφανές από τα λεγόμενά του ότι δεν λειτούργει αμερόληπτα. Το παράδειγμά του για το γήπεδο των 80 000 θέσεων, δεδομένου πως ο πληθυσμός του Νομού Πρεβέζης είναι 57 000 κάτοικοι είναι τουλάχιστον ατυχές, για να μη το χαρακτηρίσουμε διαφορετικά. Θυμίζουμε στο Διοικητή ότι η αύξηση των κλινών στο Νέο Νοσοκομείο της Λευκάδα (που εξυπηρετεί και την Ακαρνανία) είναι μόλις 50%. Από 80 κλίνες έγιναν 120.

Όσο για το ψηφοθηρικό της υπόθεσης που αναφέρει, ας ενημερώσει τον κόσμο με στοιχεία και ονόματα. Και ας μην ξεχνά μιας και μιλάει για ψηφοθηρία και βόλεμα, ότι πριν λίγες ημέρες με απόφαση του ΣτΕ κρίθηκαν μη νόμιμες οι απολύσεις των διοικητών και αναπληρωτών διοικητών των κρατικών νοσοκομείων που έγιναν το 2015….

Κατά πόσο ήταν λάθος η επιλογή, κατά πόσο υπήρχε η ανάγκη ας αφήσει να το κρίνουν όσοι γνωρίζουν πραγματικά τα γεγονότα και εργάστηκαν και εργάζονται όχι μόνο για τον συμφέρον του τόπου αλλά της ευρύτερης περιοχής, που μέσα σε αυτές είναι και η Πρέβεζα!

Αναμένουμε εξελίξεις μέσα στην μέρα…..

Φωτογραφία απο lefkadatoday.gr