Η Νίκη Λευκάδας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών την Κυριακή 12/2 στις 14:00.

Τα κορίτσια μας μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες καλούνται να φανούν ανταγωνιστικά απέναντι σε μια ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου που φέτος εντός των συνόρων μοιάζει να κάνει… αγγαρεία.  Είναι ένα παιχνίδι-γιορτή για την Λευκάδα και χωρίς άγχος για την ομάδα μας.

Δουβίτσας στο nikilefkadaswbc.gr: «Μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση έχουμε την Κυριακή απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και φαβορί για την κατάκτηση και των δύο τίτλων. Εμείς μέσα στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ξέρουμε πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό δε θα μας εμποδίσει να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Μας περιμένει δύσκολος μήνας με δύσκολο πρόγραμμα και τέτοια ματς μόνο καλό μας κάνουν.

Μακάρι να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει και να απολαύσει και την ομάδα του Ολυμπιακού που πραγματικά είναι ένα κόσμημα για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και εύχομαι να γίνει ένας ωραίος αγώνας και ας κερδίσει αυτός που θα παίξει καλύτερα»