Το Επιμελητηριο Λευκάδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του γιορτάζοντας τα 61 χρόνια από την ίδρυση του

Μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα  εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας το απόγευμα του Σαββάτου 4/2/17, όπου ο φορέας έκοψε την πίτα του γιορτάζοντας και τα 61 χρόνια από την ίδρυση του, κάνοντας συγχρόνως και έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε αλλά και μια παρουσίαση των όσων  προγραμματίζονται για το 2017.

Εκτός από τη διοίκηση του φορέα και επαγγελματίες του Νομού παρέστησαν ο Βουλευτής Λευκάδας, ο Αντιδήμαρχος κ.Νικητάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Λευκάδας, η Προϊσταμένη Τμήματος  Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ  Ιονίων Νήσων, η Διευθύντρια της Εθνικής Τράπεζας Λευκάδας καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και σωματείων.

Ο Πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης σε μια πραγματικά κατάμεστη αίθουσα αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους  ξεκίνησε  την ομιλία του κάνοντας αναφορά  στα έως τώρα πεπραγμένα της διοίκησης  για το 2016 και συνέχισε παρουσιάζοντας τις ενέργειες του Επιμελητηρίου για το 2017. Δεσμεύτηκε ότι η διοίκηση του Επιμελητηρίου Λευκάδας θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την εδραίωση των όσων έχουν επιτευχθεί αλλά και την επίτευξη των νέων στόχων που έχουν τεθεί.  Ανακοίνωσε  όλες τις νέες παροχές του Επιμελητηρίου προς τα μέλη του και  την άφιξη για το 2017 του νέου νεότευκτου κρουαζιερόπλοιου με χωρητικότητα διπλάσια του παλαιότερου.   Αναφέρθηκε στην αεροπορική σύνδεση το 2017 με άλλες  2 πόλεις της Ιταλίας αλλά και στη  νέα αεροπορική σύνδεση  με το Ισραήλ. Τέλος, με μεγάλη χαρά έκανε λόγο για την ολοκλήρωση της πιο σημαντικής ενέργειας για το τουριστικό μέλλον της Λευκάδας, το brand του Νομού  που θα παρουσιαστεί δημοσίως τον ερχόμενο Μάρτιο σε ξεχωριστή εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να εργάζεται προς την κατεύθυνση της προβολής του νησιού, αναλαμβάνοντας συνεχώς νέες πρωτοβουλίες, τονίζοντας ότι στην προσπάθεια που καταβάλλεται θα πρέπει να υπάρξει έμπρακτη συνεργασία με όλον τον επιχειρηματικό κόσμο, τους τουριστικούς φορείς,  το Δήμο και την Περιφέρεια.

Ο κ. Σκιαδαρέσης ευχαρίστησε θερμά τις επιχειρήσεις–χορηγούς των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων  και ακολούθησε η βράβευση τους(61 στον αριθμό).

H τυχερή του φλουριού, κα Βασιλική Κτενά, ιδιοκτήτρια του Studio Lefkatas, κερδίζει ένα πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης PEGASUS μelite προσφορά της PC TECH- Μπουκουβάλας Χρήστος

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης