ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ = 1-1

Στην έδρα του δεν αστειεύται. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός του, τον αναγκάζει να “ματώσει”. Παλεύει σε κάθε ματς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και έχει παίκτες που δεν τα παρατάνε ποτέ. Αυτός είναι ο φετινός Τηλυκράτης. Απόδειξη τον όσων προαναφέραμε το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος, αυτή του Βόλου, έδειξε να έχει το πάνω χέρι και να αγγίζει τη νίκη. Στο κρίσιμο σημείο, εκεί που η μπάλα “έκαιγε”, ο Τηλυκράτης δεν το… έβαλε στα πόδια. Μία φάση, η μοναδική απειλητική φάση από πλευράς γηπεδούχων, αυτή του 87ου λεπτού, του ήταν αρκετή για να φέρει τα πανηγύρια. Ο Ιασωνίδης πήρε την κεφαλιά πάσα του Γεωργάκη και με νέα κεφαλιά νίκησε τον Κατσούλη σημειώνοντας το 1-1 που έδωσε από έναν βαθμό σε κάθε ομάδα.

Ο Ολυμπιακός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και περισσότερη κατοχή μπάλας, ευτύχησε να προηγηθεί στο 34′ με την σκαστή κεφαλιά του Φλίγκου μετά από σέντρα του Μουκάμ (0-1). Οι φιλοξενούμενοι κερδίζοντας κατά κράτος την μάχη του κέντρου είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον Τηλυκράτη. Όταν στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι άλλαξαν σχηματισμό, άλλαξε και η εικόνα του ματς. Παρ’ όλα αυτά φάσεις που θα έφερναν αλλαγή του 0-1 δεν σημειώθηκαν έως το 87′. Τότε ήταν που “μίλησε” ο Ιασωνίδης και έδωσε την ισοπαλία, η οποία λογίζεται σαν νίκη για τον Τηλυκράτη, αν λάβει κανείς υπόψη του την διαφορά των δύο ομάδων σε όλα τα επίπεδα.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Α. Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός (62′ λ.τ. Καλογερής), Καταγής, Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης,Πολυχρονάκης, Κοντογιάννης (53′ Περιστέρης), Κτενάς (78′ Γεωργάκης), Σιδέρης, Παπαδόπουλος, Μακρυγιάννης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Τ. Καβακάς): Κατσούλης, Ιωαννίδης, Χολέβας, Ευθυμιάδης (59′ Κέρι), Ζώνας, Σταύρου, Δωματάς, Οικονόμου, Φλίγκος (72′ Σουάνης), Μασάντο (82′ Ντόικιτς), Μουκάμ.