Με την διεξαγωγή της 18ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί την προσεχή Κυριακή το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Αντίπαλος του Τηλυκράτη που επιστρέφει στην Λευκάδα μετά τα δύο ματς στο Νομό Πιερίας (με Πύδνα και Πιερικό) θα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Το σωματείο δηλαδή που διαθέτει την πιο “βαριά” φανέλα στον όμιλο και συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που κυνηγούν την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Ο Τηλυκράτης που μετράει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε επτά εντός έδρας ματς από την αρχή της σεζόν δεν ανήκει στην κατηγορία εκείνων των ομάδων που διεκδικούν άνοδο, παρ’ όλα αυτά έχει καταφέρει με την αγωνιστική του παρουσία να προκαλεί φόβο στις ομάδες που τον επισκέπτονται στην Λευκάδα. Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά στα τελευταία ματς δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί πλήρης, αυτό όμως ελάχιστα την επηρέασε όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματά της, αφού παραμένει αήττητη τις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Τα στοιχεία αυτά είναι που έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς οι άνθρωποί του γνωρίζουν ότι ο βαθμός δυσκολίας του κυριακάτικου αγώνα είναι πολύ μεγαλύτερος για την ομάδα τους σε σχέση με προηγούμενα ματς. Ο Τηλυκράτης που μόνο κέρδη μπορεί να αποκομίσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ποντάρει πολλά στην πίεση που κουβαλούν στην πλάτη τους οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι ζουν με τον κίνδυνο να χαθεί ο πρωτοπόρος Απόλλων από τα μάτια τους. Ο προπονητής του Τηλυκράτη δεν πρόκειται να χρειαστεί πολύ χρόνο για να αντλήσει τα κίνητρα που θα φτιάξουν την διάθεση των παικτών του. Άλλωστε το όνομα του αντιπάλου είναι τέτοιο που κάθε παίκτης αποκτά τα ερεθίσματα για να αποδώσει στον μέγιστο βαθμό.

Το ματς ανάμεσα στον Τηλυκράτη και τον Ολυμπιακό Βόλου θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής (5/2/17, ώρα 15.00′) στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.