Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε με δικό της περίπτερο στη Διεθνή έκθεση τουρισμού FERIEN 2017 στη Βιέννη, από 12 ως 15 Ιανουαρίου.

Τα μηνύματα για την ερχόμενη τουριστική περίοδο είναι  ιδιαίτερα αισιόδοξα για όλα τα νησιά της Περιφέρειας. Αυτό τεκμηριώθηκε στο πλαίσιο των επαφών  με τους  tour operators, τον ΕΟΤ – Γραφείο Βιέννης και τις αεροπορικές εταιρίες, αλλά και  εκπροσώπους της κρουαζιέρας και άλλους παράγοντες.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας υπήρχε όλες τις ημέρες και ώρες της έκθεσης μεγάλη προσέλευση κοινού και οι απαντήσεις σε απορίες του κοινού δόθηκαν στη Γερμανική γλώσσα  από την Κα Renate Μανωλάκου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κος Σπ. Γαλιατσάτος πραγματοποίησε συναντήσεις πέραν των παραπάνω παραγόντων και με το τηλεοπτικό κρατικό κανάλι 3 της Αυστρίας, από το οποίο θα έρθει  συνεργείο την προσεχή άνοιξη στα Ιόνια Νησιά για γυρίσματα βίντεο, τα οποία θα προβληθούν σε ειδικές εκπομπές που αφορούν ταξίδια. Επίσης, με το τουριστικό περιοδικό “Traveller”, την εφημερίδα “Griechenland Zeitung” και τη Δ/ντρια της αεροπορικής εταιρίας Austrian κ. Micheela Gruber.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε η κα Μάγδα Λούβρου Διευθύντρια Τουρισμού της ΠΙΝ. Παραβρέθηκαν επίσης, τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ